Geleverd en snel bezorgt

Snel en goede service

Kleren zijn van goede kwaliteit en past perfect. Ik heb mijn t shirt besteld voor 17u waardoor ik next day delivery had maar dat was niet het geval. Ik heb 2 dagen moeten wachten op het t shirt wat nog steeds een snelle levering is. Tevreden klant.

top

top

Troep

Ik had mijn bestelling een week later binnen gekregen dan moest

De site werkt heel goed. Alles is makkelijk te vinden. Betalen gaat heel makkelijk. Het product kwam netjes optijd en zag er leuk uit. Het zag er net zo uit als op het plaatje.

Goede kwaliteit kleding. Gemakkelijk te bestellen en snelle aflevering

Zie hierboven. Mooie, kwalitatief goede kleding. Makkelijk te bestellen en een juiste en snelle aflevering.

Het bestellen en leveren ging makkelijk. Alleen staat op de site "voor 17 uur besteld, volgende dag in huis". Dat klopte niet. Was 2 dagen later,dat kan een probleem zijn als je het echt snel nodig hebt

Mooie trui

Ik heb een trui besteld en die zit echt heerlijk. Hij zit er goed uit en ben er erg blij mee.

Appart

Eigen smaak

Snel geleverd. Helaas is de slipper wel wat ingescheurd.

Ik heb schoenen besteld en ik vind ze fantastisch. Zeer goede kwaliteit en zien er geweldig uit. Had al een trainingspak gekocht die ik geweldig vond dus ben nog niet klaar met shoppen. Echt een aanrader.

Ziet er goed uit

Alles oke

Goede kwaliteit

Snel geleverd, goede kwaliteit en gave kleding

Snel geleverd, goede kwaliteit en gave kleding

Mooi poloshirt

Mooi poloshirt. Pasvorm is perfect, fijn materiaal en de kleur past precies bij andere items die al aangeschaft zijn. Leuk merk!

Perfect!

Snelle levering en alles valt op maat!

Snelle levering, goed product

De maat die ik wilde was niet leverbaar op het moment dat ik het wilde bestellen. Ik heb mijn mailadres ingevuld zodat ik bericht kreeg als mijn maat weer op voorraad was. Toen ik de mail kreeg heb ik snel besteld. De volgende dag had ik het product in huis.

Goede leuke kleding, slecht beleid

Bij kleding bestellen weet je niet wat de kleding doet, voelt en valt. Vooral niet bij een eerste keer een nieuw merk proberen. Als alles dan super strak valt of totaal niet lekker zit en je moet het dan voor 7 euro zelf terug gaan sturen is gewoon treurig. Haalt alles van deze leuke kleding omlaag. Bezorgen en retourneren zou bij bestellingen vanaf €50 of €100 gratis moeten zijn.

Erg goed

Erg goed, snelle levering! Goed merk

Mooi merk goed kwaliteit

Bestelling komt snel binnen en zeer snel antwoord als je een vraagt hebt. Kortom, dik tevreden!

Tevreden

Tevreden om het feit dat ik voor de eerste x besteld heb bij jullie, en alles vlekkeloos is gelopen. Voor 5 uur besteld morgen in huis was ook zo. En dat was lekker. Dus jullie hebben naar mn wensen voldaan. Bedankt MVG brian regterink

Super snel geleverd en goede kwaliteit

Mijn bestelling was super snel geleverd en de shirts zijn van goede kwaliteit en zitten lekker

Goede oplossing na storing

Goede oplossing nadat ik meerdere items kon bestellen die achteraf toch niet op voorraad waren. Oplossing aangedragen voor een tegoed code voor dubbel het aankoop bedrag.

Makkelijk bestellen, snel geleverd en fijne kwaliteit!

Zoals het moet zijn, makkelijk bestellen en snel in huis. Kwaliteit is top, zwembroek en T-shirt zitten erg comfortabel. Kan geen verbeterpunten noemen ;)

De Rijn 8

5684PJ Best