Makkelijk bestellen, snel geleverd en fijne kwaliteit!

Zoals het moet zijn, makkelijk bestellen en snel in huis. Kwaliteit is top, zwembroek en T-shirt zitten erg comfortabel. Kan geen verbeterpunten noemen ;)

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit! Voor mijn vriend een zwembroek besteld en na 1 keer dragen was de hele zwembroek verkleurd!

Niet blij

Ik heb nogsteeds mij post niet.. ik ben teleurgesteld. Had nodig voor dagje weg met familie en nu nog niet binnen

Snelle levering ,goede service

Snelle en correcte levering van een mooi product

Snelle en correcte levering van een mooi product

Slecht

Scl3cht

Ben zeer tevreden

Bestelling werd snel geleverd!

Bestelling werd snel geleverd. En goeie kwaliteit kleding!

Super snelle levering van mooie producten.

Heel blij met Malelions. Super snelle levering van mooie producten! Echt top!

Het was prima, snel geleverd!

Ik heb n joggingpak besteld voor mijn zoon. Het was er snel en het is van goede kwaliteit. Normaalgesproken vind ik het wel vrij prijzig. In de sale was het goed te doen.

Zeer goede kwaliteit, snelle levering

De kwaliteit is beter dan verwacht, de maten vallen zoals aangegeven op de website en de levering is snel gebeurd.

Heerlijke kwaliteitskleding en snelle levering.

Ik ben erg tevreden over de service en de snelle levering en de kwaliteit van de kleding is top!

super netjes

je krijgt de spullen netjes in doos geleverd. Ze zijn netjes verpakt en de factuurbon en retourbon zitten ook bij de producten mee geleverd. Ben zeer tevrede

Helemaal top!

Erg snel geleverd

Goede kwaliteit en mooie producten!

Prachtige kleding zit geweldig en mooi model erin

Snelle levering mooie kleding en super fijn model in de kleding

Top service en goede kwaliteit kleding

Op dinsdag besteld en woensdag alles in huis. Mega snelle levering en goede kwaliteit kleding. Ik ben dik tevreden!

im heb hem.nog niet binnen

mijn pakket is op nog niet aangekomen is op een verkeerde adrws geland dus nu proberen we het om terug de krijgen of uber houd te vinden

Mooie hoodie!

Shirtjes vallen naar mijn mening wel klein, maar omruilen prima service

Echt fantastische service!

06-08 een jas besteld voor mijn zoontje. Helaas zaten daar vlekken in dus meteen gebeld met de klantenservice. Aangezien er op dat moment nog maar 1 op voorraad was zoals deze dame kon zien heb ik in overleg besloten gewoon een nieuwe te bestellen en dan de ander ‘los’ te retourneren. Zo gezegd zo gedaan en 11-08 besteld. En de bevlekte jas geretourneerd. 2e jas op een afleverpunt laten bezorgen. Helaas nooit aangekomen. Terug gestuurd naar Malelions. Ook daar is de jas tot op heden niet aangekomen maar Malelions was zo behulpzaam om een nieuwe op te sturen die ze tóch nog hadden liggen. Echt fantastisch, vooral bedankt Jorden voor de hulp!

Toppie

Heb er al redelijk veel van gekocht.alles zit lekker en blijft na het vaak wassen mooi..

Hele goede ervaring, snelle en makkelijke service

Mooi en groot assortiment, hele snelle levering en fijne ervaring.

Nette polo zit perfect

Super fijne polo. Zit perfect

Leuke kleding

Polo strak model. En na 4 dagen in huis.

De Rijn 8

5684PJ Best