Snel verzonden goede kwaliteit

Super snelle verzending! Zeer tevreden over het product!

Geweldige snelle service

Top kwaliteit en top service

Ik heb nu al meedere keren bij Malelions besteld en echt hele mooie goede kwaliteit van kleding. Nu van de week de winterjas voor me zoon besteld en vond hem al mooi op de afbeelding maar in het echt was tie nog 10 x mooier !!! ik ben heel tevreden en blijf zeker terug keren.

Topkwaliteit

Top t shirt. Goede kwaliteit. Snelle service

Gewoon top

Snelle levering, top kwaliteit kleding

Goede kwaliteit, retour duurt lang

Toch een maat groter nodig, retour duurt wat lang en moet opnieuw bestellen. Voor de rest top!

Het is super om daar te bestellen het is snel binnen en word netjes geleverd. En het is een super fijne stof.

Geweldige kwaliteit en service!!

Kleding zijn van super kwaliteit, lekker sterk en warm tijdens het sporten of gewoon op straat. Stoere look! Wordt meteen verzonden na bestelling en is de next day al binnen. Heel erg tevreden mee!

Snelle verzending

Snelle verzending! Goed verpakt pakket. Kleding ziet er mooi uit en zoals op de website.

top zwembroek

Snelle levering en goede kwaliteit

Mooie goede kwaliteit kleding! En goede service

Snel bezorgd

Makkelijk bestellen en snel bezorgd

Top kwaliteit. Snelle levering.

Goede kwaliteit en snel verstuurd

Goede kwaliteit

De kleding is van goede kwaliteit.

Super snel geleverd

Super snelle levering!

Mooie kleding en zit heerlijk.

Mooie website. Snelle levering. Goede kwaliteit.

Fijne kleding!

Super service en goede kwaliteit kleding.

Super merk

Hele fijne kleding, zit heel goed en past mooi. Kwaliteit/prijs verhouding is goed.

Goede kwaliteit Zoals op site omschreven Zit top!

paste niet

de maat was te klein

Mijn ervaring, was heel goed, alles ging heel snel zoals, de bestelling plaatsen en het ontvangen van het product

pakket niet geleverd

Pakket niet geleverd. meerdere keren contact opgenomen en krijg verschillende locaties te horen waar het pakketje bezorgd is. Ben op beide locaties geweest om te kijken of mijn pakketje daar geleverd is maar dat is niet zo.

De Rijn 8

5684PJ Best