Levering verrassend snel!

Juiste verpakking en zeer tevreden

Zit super lekker.

T-shirt is in maar L precies goed. Goede stretch in het shirt. Korte broek zit heerlijk comfortabel

Pas precies

Gaat met alles dat ik draag

Goed en netjes geleverd

Zoals het hoord goede en snelle levering producten zijn van goede kwaliteit en prijg

Er ging wat fout met bezorgen maar ze zijn er zelf achteraan gegaan

Super mooie trui en mooie kwaliteit!

Goede levering

Snelle levering en goeie kwaliteit shirts

Snelle levering goeie kwaliteit daarnaast houden ze je goed op de hoogte bij verzending alles super netjes

Top snel geleverd!

Goed verpakt! Snelle levering!

Netjes!

Goed geregeld, netjes verpakt en goede service

Goede kwaliteit nette service

Super gaaf, en erg mooi materiaal!!

Zeer mooie stof, en erg gave setjes wij gaan hier zeker nog meer bestellen!!

Snelle levering en product is zo wat ik er van verwacht

Snelle levering en goed ingepakt.

Kwaliteit

Mooie overzichtelijke site...kwaliteit kleding....snelle levering.

Erg goed geholpen

Op het moment dat ik wou bestellen lukte het niet goed doordat er producten niet op voorraad waren. Gebeld en aangegeven waarop we netjes werden geholpen en het geen ‘als cadeautje’ wat we wouden kregen we ook opgestuurd. Super service!

Enorm blij mee!

Enorm fijne kleren zitten heel goed, snelle service je besteld ze en dag later zijn ze al bij je thuis! Heel fijne site!

Top! Beter dan verwacht

Ik was erg aan het twijfelen over de maatvoering. Ik heb de damesmaatvoering vergeleken met de herenmaatvoering. Deze was exact het zelfde. Normaliter draag ik van elk kledingstuk maat S. Nu, gezien de herenmaatvoering het zelfde is als de dames, besloten om een bestelling te plaatsen in maat S van de herentruien. Deze passen en zitten goed. Maatvoering is dus kloppend. Ik was verbaasd over de kwaliteit van de bestelde artikelen. Zware kwaliteit wat je zo kan voelen. Mooi afgewerkt en zeer tevreden. Hoe de kleding zich houdt kan ik nog niet beschrijven gezien ik truien voor de winter heb besteld en het momenteel 25 plus graden is. Tot nu toe zeer tevreden. Levering was snel, bestelde producten kloppend, zo op het eerste oog zeer goede kwaliteit, mooi en goed afgewerkt.

top

super merk erg tevreden mee

Aankoop van een tracksuit

Zeer goede prijs/ kwaliteit Snelle levering

Zeer mooie kleding en top kwaliteit

Ondertussen hangt heel de kledingkast als vol met malelions!

Super snelle levering, altijd goede kwaliteit!

Snel bezorgd

Snel bezorgd

Snelle levring en hele mooie kwaliteitskleding

De site is overzichtelijk. Duidelijke communicatie via de mail over levering, betaling enz.

De Rijn 8

5684PJ Best