Gewoon dikke prima

Bestellen gaat makkelijk, veel betaalkeuzes, kleding past lekker, goede kwaliteit

Geweldig!

Goede ervaring online! En goede kwaliteit kleding! En de kleding is snel in huis!

Super tevreden

Kwalitatief goed

Goede kwaliteit, past perfect!

Leuke stof, voelt heel goed aan

Perfecte service, mooie producten

Mooie producten en perfecte service

Top bedrijf

Super kwaliteit

Goed snel makkelijk

Goede kwaliteit zit lekker

Her pakje beval goed.was op tijd geleverd

Zoonlief heel blij gemaakt met een sweater van Malelions.

Makkelijk besteld, snel geleverd, leuk verpakt en iemand blij gemaakt.

Snelle levering, en mooie kleding

Kleding besteld, de volgende dag al binnen, Zit heerlijk en is een mooi pak! Zeer goed!

Snelle prima levering

Uitstekende kwaliteit. En snelle levering.

Eindelijk een shirt die mij goed past. Heb een small postuur maar de slim fit shirts zitten als gegoten.

Zijn goed

Mooie kleding, goede kwaliteit.

Trui met bijpassende broek gekocht voor mijn zoon. Armpatches komen in twee kleuren meegeleverd, geeft de trui toch een andere look. Lekker zacht en de maat was passend.

Besteld en snel geleverd

Het zit perfect en echt super lekker

Het is gewoon 1 en al top

Uitstekende kwaliteit met een gaaf character

Gave designs op shirts die ook nog eens een top kwaliteit hebben! Je betaald er wel goed geld voor, maar dat is het waard.

Prima kwaliteit!

T-shirt en short zijn prima voor onze smalle zoon. Eindelijk kleding die smalle jongens goed staat.

Zit heerlijk

Broek na 1 x dragen naad los

Sport coach traingspak gekocht. Na 1 x dragen is de naad van de broek een stuk los. Brsteld bij Soccer fanshop. Graag hoor ik wat hier aan gedaan wordt.

Hele fijne ervaring

Ik heb laatst een broek besteld, die was 2 dagen daarna alweer binnen. De maat was te groot dus ik had voor 17.00 uur een maatje kleiner besteld, was gelijk de volgende dag in huis. Echt heel blij mee! Ook vind ik dat jullie goeie producten hebben, kost wel meer geld maar het zijn echt goeie producten!! Ik heb voor het eerst een broek bij jullie besteld en ik ben heel erg tevreden.

T-shirt mooie dikke stof. Badslippers lopen goed!

Snelle levering. Prettige site. Super mooie producten

Gede kwaliteit

Zeer snelle levering , zeer tevreden

Altijd goede pasvorm

Fijne kleding, pasvorm geweldig en blijft geweldig goed in de was

De Rijn 8

5684PJ Best