Goede levering, mooi product!

Goede levering, mooi product!

perfect

makkelijk bestellen en eindelijk iets in mijn maat

mooie kleding maar trage verzending

de kleding is super mooi, en ook goede kwaliteit. op de site staat voor 17:00 besteld de volgende dag in huis, maar het duurde een week voordat ik het binnen had.

Goed product

Goed product en precies naar de verwachting

Alles was correct en op tijd geleverd

Mooie kledingstijl

Prima ervaring

Goede kwaliteit. Helaas ondanks beiden kleur ‘off-white’ bleken broek en Crop-trui toch niet geheel dezelfde kleur maar was er een afwijking te zien. Verder heel mooi. Ander nadeel zijn de retourkosten die voor eigen rekening zijn maar ergens vind ik dat ook goed, ter voorkoming van onnodige bestellingen (zoals meerdere maten bestellen).

Snelle levering alleen niet de goede maten.

Mijn zoontje had een broekje en t-shirt besteld, broekje zat goed maar t-shirt leek wel XXL ipv M. Hij was dan ook veel te groot, helaas liet hij z'n shirt vallen en zat er een klein vlekje op dus terug sturen kon niet meer. Daar kan de winkelketen niets aan doen maar wel sneu voor het manneke. De bestelling kwam heel snel, alleen erg jammer dat de maat niet klopt, misschien productiefoutje.

Geen goede ervaring

Verzend en retour kosten zijn belachelijk duur. Ik ga niet meer bestellen. Een voorbeeld:slippers met kortingcode kost 18 euro verzend kosten 4.5 euro de slippers waren klein ik moest 7.5 betalen om terug te sturen . Daarna moest ik op nieuw bestellen dus weer 4.5 euro.

Fijn

Ik had last minute een outfit nodig voor een avondje uit. Ik zag een leuke jurk voorbij komen van Maelions en ging naar de site. Het bleek dat het zelfs mogelijk was om de bestelling dezelfde dag nog in huis te hebben dus dat was wel fijn. Het is prijzig maar de kwaliteit is het waard.

Zeer prettig

Mooie kleding en zit lekker en goede service nadat er fout in systeem was ontdekt waardoor bestelling niet compleet was maar fijn dat dat al werd geïnformeerd voordat de bestelling binnen was

Netjes en snel verstuurd!

Perfecte levering

Fijn om online te shoppen maar wel nog steeds persoonlijke aandacht te krijgen en een snelle reactie na het sturen van een mailtje. Snelle verzending, netjes verpakt, betrouwbare site

Top kwaliteit kleding

Tp

Fijne kwaliteit. ook na wassen

Een aantal keren wat gekocht in zowel een winkel als de webshop. de pasvorm is heel nice. Ook na vaker wassen is het nog steeds goed.

Volgende dag direct gelever

Super leuke, mooie en goede spullen

Heel leuk tshirt besteld was in huis zoals omschreven

Top snel verzonde

Ik kom terug

Goede kwaliteit

Ik heb meerdere setjes van Malelions. Sommige zijn al meer dan 3 jaar oud en nog steeds mooi. Ik ben fan!

Ik had een verkeerd product besteld en ik werd heel goed en klantvriendelijkheid geholpen met het retourneren van het product

Mooie kleding

Duidelijk mooie kleding. Goeie kwaliteit. En super snelle levering

Perfecte service

Product perfect precies hoe het op de foto eruit ziet

Snelle verzending,raar dat je betalen moet voor retourneren

De verzending was goed en snel, goed verpakt. Maar ik vind het zo raar dat je moet betalen voor retourneren. Doe het dan in vorm van een waardebon voor de volgende bestelling als je iets wilt retourneren. Je betaald zelf de retourkosten van €7,- maar je krijgt dat bij een goed ontvangen retour terug in een waardebon.

De Rijn 8

5684PJ Best