Super product

Makkelijk te bestellen !! Top service

Geweldig!

De bestelling was de volgende dag in huis!

Super snel en makkelijk

Makkelijk bestellen en super snel geleverd. Kleding zit echt als gegoten

Prachtige kwaliteit

Super mooie dingen

Ik ben zeer tevreden, mooie kwaliteit en zeker in de uitverkoop goeie prijzen, Klachten worden goed opgelost en vooral snel!

Leuk setje snel geleverd

Super leuk setje Goede kwaliteit Snel geleverd

Mooie pasvorm en stof. Veel kleuren.

Snelle levering. Mooie kleuren om uit te kiezen. De trui heeft een mooie pasvorm. Sluit mooi om je lijf. Heerlijke zachte stof.

Goeie kwaliteit

Lekker zacht en mooi dik

Super snelle service en bezorging

Eerst klas service en snelle levering

Snelle service en goede communicatie

Mooie kleding. snel verstuurd

Te vrede met de kleding goede kwaliteit. Kleding werd snel verstuurd.

Top snelle levering

Besteld binnen 24 uur in huis! Top

Goede en snelle service

Super blij met mijn aankoop! Alles zit perfect maten komen goed overeen

Goede kwaliteit kleding

Het is een goed materiaal.

Het word snel bezorgd, goed geïnformeerd over de bestelling en makkelijk terug te sturen.

Snel en netjes geleverd

Goede service en uitstekende kwaliteit!

Goede service en uitstekende kwaliteit! Maten zijn goed, kwaliteit is perfect.

Snelle verzending

Snelle verzending alleen ik zou een airpods case krijgen maar die heb ik nooit gekregen.

Goed en bijtijds geleverd

Ik heb hem besteld via de site en werd keurig na 2 dagen geleverd. Heb mijn andere malelions spullen in de winkel gekocht. Ik ben een fan van dit merk.

Super snelle bezorging met mooie spullen

Precies zoals ik verwacht had hele mooie leuke producten. Volgende dag gelijk bezorgd en ook nog een extra cadeautje bij de bestelling.

Mooie kleding kwaliteit kan ik nog niet beoordelen maar het ziet er goed uit

Snelle bezorging

Snel geleverd goeie kwaliteit

Alles was snel geleverd en was van goeie kwaliteit

De Rijn 8

5684PJ Best