Goed product, goede levering

Vaker product gekocht en bevalt uitstekend

Goede kwaliteit prijs verhouding

Ben tevreden met mijn aankoop

Super kwaliteit kleding!

Een set gekocht voor mijn man, staat super en viel ook op maat. Mijn man is vrij lang (2m)dus het is altijd afwachten of een shirt normaal valt of als crop-top!

Goede ervaring met Malelions

Helemaal tevreden! Online bestelling kwam snel binnen en was netjes verpakt.

Top kwaliteit

Shirt zijn van mooie kwaliteit

Goed merk, mooi t-shirt

Ik heb een shirt bestelt voor een vriend, deze werd op tijd bezorgd en ziet er mooi uit.

Mooie kwalitatieve aansluitende kleding.

We hebben een shirt en short in dezelfde kleur besteld voor mijn zoon van 14. Het staat hem prachtig. Op school kreeg hij alleen maar positieve reacties. Een vriend wilde het ook meteen bestellen in een andere kleur.

Uitstekend.

Snelle levering. Fijne webshop

Snelle levering en top kleding

Savonds laat besteld volgende dag al in huis geen. Goed verpakt. En het is goede kwaliteit kleding.

Zeer snel geleverd

Kwaliteit is super

Goeie kwaliteit goeie service

Goeie kwaliteit kleren voor niet veel geld

Snelle levering en goede kwaliteit kleding

Goede kwaliteit

Mooie en goede kwaliteit shirts en sweaters

Fantastisch product

Mooie producten. Zit goed

TOP KWALITEIT!

De kwaliteit is echt super! Ben heel erg tevreden.

Super gave kleding

Shirt zitten lekker en zijn mooi. daarom geef ik 5 sterren. dit zijn de fijnste t-shirts die ik heb

Als je besteld hebt is het de volgende dag al in huis. Kwaliteit is top!

Je moet even weten hoe alles werkt bv het retourneren

Goede kwaliteit en mooi design

Twee shirts besteld snelle levering goed kwaliteit

Top kwaliteit

Unieke stijl

Zit heerlijk

Snel geleverd en top kwaliteit

Top merk

Snelle levering en kleding van top kwaliteit

Alles verliep goed

Snel geleverd, goede kwaliteit shirtjes

Shirtjes hebben een goede pasvorm en blijven mooi na het wassen.

De Rijn 8

5684PJ Best