Mooie pasvorm

Positief en zit lekker

Top trui top levering top winkel

Snelle levering trui is van hoge kwaliteit vandaar ook een top winkel

Snel levering en super goede kleding

Zwembroek besteld, deze werd snel geleverd en de kwaliteit is goed. Heel blij mee.

Snelle levering, netjes verpakt en alles zoals gewenst.

Een van de beste site

De levering is goed optijd je hoeft nooit lang te wachten en je wordt goed op de hoogte gehouden

Super mooie kleding

De kleren zitten super goed en goede kwaliteit

Snelle levering, alleen weinig maten beschikbaar van “ongebruikelijke” kleuren

Goede kwaliteit, snelle levering!

Snel geleverd en top kwaliteit.

Snel en goede bestelling

Snelle levering en prima kwaliteit kleding

Hele snelle levering top!

Ik vind het jammer dat bij een retour de verzendkosten voor eigen rekening zijn...

Prachtige slides

Zitten heerlijk en zien er mooi uit!

Mooi kleding prachtig

Optijd

Ik ben heel erg tevreden met de kwaliteit van mijn aankoop een Aan reader

Goede kwaliteit

Kleding blijft mooi, ook na veelvoudig wassen.

mooie producten

mooie producten en snelle levering

Snelle en nette levering alles zeer duidelijk

Goed product, snelle levering

Polo besteld. Geleverd product voldeed precies zoals omschreven en is zoals afgebeeld op de website. Snelle levering!

Geweldig!!

Kwaliteit! 10 Levering! 10 Assortiment! 10

Ik ken beter in de winkel kopen

Jullie maten vallen klein.. heb shirtjes van xxl aan terwijl ik nou niet bepaald dik ben. En kocht een broekje xl, zit niet! Nu terug verzonden afwachten op een toegoedcode om grotere maat te bestellen. Ik ga voortaan maar passen in de winkel. Tip: laat wat meer kleding in de winkels hangen, assortiment is weinig.

Goede ervaring

Ik ben tevreden

Klasse

Top geregelt en mooie kwaliteit

Mega dope kleding

Super snel geleverd ! Super kwaliteit kleding Maat is precies goed En het merk is gewoon echt super dope !!!!! Dikke aanrader !!

De Rijn 8

5684PJ Best