Super kwaliteit en snelle service

De kwaliteit is erg goed en het werd snel geleverd.

Prima spul en snel geleverd

Goede kwaliteit kleding. Perfecte pasform. Fijne webshop

Makkelijk te vinden items op goed ingedeelde website. Kwaliteit kleding perfecte pasform

Goed, en snel bezorgd

Mijn ervaring is goed met dit bedrijf

Snelle levering en goede kwaliteit

Goeie service

Goeiemorgen service en het is allemaal heel overzichtelijk

Klantvriendelijk

Bestelling liep niet helemaal volgens plan, maar dat is netjes opgelost. Vriendelijke klantenservice.

Gewoon top !

Snelle levering en alles gewoon goed. Zeer tevreden

perfect, snelle levering en goede service

overzichtelijke website, waardoor je een goede keuze kunt maken. Ze hebben een snelle levering dus als je op het laatste moment nog iets nodig hebt, is dat hier geen probleem!

Keurig

Goede kwaliteit

De shirts die ik voor onze zoon heb besteld zijn van prima kwaliteit. Goede service.

Super snelle levering en super gave spullen van malelions.

Mooie kleding

Erg mooie kleding. Heb wel gemerkt dat de maten vaak erg klein uitvallen en vind persoonlijk de prijs wat aan de hoge kant.

Mooie kleding van zeer goede kwaliteit

De kleding is exact hetzelfde als op de foto’s, ook is de kwaliteit uitstekend. Zeer goede prijs/kwaliteit

Super service

Altijd super goeie kleding! Ik draag alleen nog maar Malelions!

Gaaf merk

Mooie shirtjes

Fijne webshop en mooie kleding

Duidelijk en overzichtelijk. Alleen heb ik 3x maat 92 besteld maar helaas bleek een trui echt veel kleiner uit te vallen. Ook bleek maat 92 wel erg klein te vallen wat eigelijk maat 80/86 is omdat mijn zoontje erg klein is 1,5 nu maat 80 dus dacht bestel 92 voor de winter. Maar helaas past een trui nu al niet…

Aanrader!

Goede kwaliteit kleding. Maat valt goed. Snelle bezorging

Goede kwaliteit

Alles is naar wens verlopen.

Volgende dag al in huis

Super goed!