Mooi pak, lekkere stof en relatief betaalbaar! Top!

Snelle nette levering

Lekkere shirts

Goeie stof, zit lekker

Mooie kwaliteit

Zit als gegoten Dochters blij

Fijne trui die goed zit

Snelle levering en product voldoet precies aan verwachting

Mooie pakken

Bestelling was niet compleet door een uitverkocht artikel. Gaven een prima alternatief. Goede service

Super leuke kleding!

2 T-shirts besteld ze zijn er top uit in 2 dagen lag die in huis.

Mooi passend en netjes

Dag erna al in huis..

Dikke prima

Maat prima, kwaliteit top. Altijd tevreden.

Goede prijs kwaliteit verhouding

Bestelling goed verlopen

Bestelling goed verlopen maar helaas niet op de eerstvolgende werkdag Zal waarschijnlijk liggen aan het feit dat ik op zaterdagmiddag heb besteld en de drukte Verder top geleverd bij het gewenste DHL punt dus geen probleem

Super mooi

De jas is echt prachtig

Zit perfect!!

Goede kwaliteit kleren en goede service

Website bekeken, mooie acties, goed spul en kwaliteit van kleren. Snelle levering

Prima kwaliteit . Mooi spul

Prima ervaring

Goed kwaliteit

Top kwaliteit, snelle levering en super dikke kleding

Goede product en lever tijd is super snel

Doordat ik de maattabel aanhield. Op advies van Malelions. Was de jas te klein. Ondertussen was de jas in de goede maat uitverkocht. mijn advies bij twijfel neem een maatje groter Snelle levering. Snelle reactie op de mail.

Zeer mooi merk

Ik ben verliefd. Goede kwaliteit kleding. Zit heerlijk. Zeker als je 24/7 veel pijn hebt zoals ik.

Mooie goed spullen

De Rijn 8