Stoere kleding en goede kwaliteit!

Het pak wat ik voor mijn zoon heb gekocht heeft mooie kleuren, staat stoer en zit heerlijk. Hij vindt veel kleding niet lekker zitten en dat gaat hem irriteren, dat is bij dit pak gelukkig niet het geval.

Goeie kwaliteit stof zit lekker !

Goeie service

Top product

Niet te groot, niet te klein. Top materialen.

Top kleding & service

Kleding overstijgt verwachtingen. Van uitstekende kwaliteit. Ik ga niet meer bij het merk weg. Trouwe klant geworden. De fitting is echt heel goed. Echt een aanrader. Service is ook top.

Goede kwaliteit!

Goede kwaliteit kleding, snel geleverd! Op naar nog meer bestellingen!

Snelle top service

Snelle levering Netjes ingepakt

Super snel binnen & een goede service

Mooie jas alleen rits van mouwen zijn niet sterk

Goede en snelle levering.

Ik ben zeer tevreden over mijn bestelling. Snelle levering, mooie kwaliteit kleding, nette informatie over de gang van zaken van bestelling tot levering.

Uitstekende snelle levering

Super snelle levering. Op vrijdag besteld, maandag geleverd. Dit komt door het weekend! Kleding is ook van super kwaliteit

Super snelle levering. En super goeie service.

Mooi merk! Goede en snelle service!

De levering was snel binnen

Ik vond het fijn dat de bestelling snel binnen was

Super alles naar verwachting

Super en snelle service

Fijne kleding!

Fijne en juiste pasvorm van kleding

Snelle levering en goede kwaliteit kleding

De levering was snel en correct, en de trui zit geweldig. Goede kwaliteit en zit lekker.

Bestw kwaliteit

Presies op maat

mooi vest past goed, alleen jammer dat de binnenkant heel veel pluisjes afgeeft, maar na een x binnenstebuiten wassen is t alweer weg

Super goed

Keurig en goede behandeling

Snelle levering & top kwaliteit!

Super snelle levering en de bestelling is zoals verwacht.

Snelle goede levering

Producten zijn van mooie kwaliteit

Alles ging zoals het hoort!

Goede kwaliteit

Doordat mijn zoon wat flink is valt het wel mooi

De Rijn 8

5684PJ Best