Snelle levering en leuke aanbieding

Snelle levering en goede aanbieding

Super kwaliteit.

Snelle levering.

Geweldig snel geleverd

Zou zeker hier weer bestellen kwaliteit goed en snel geleverd

Heel goed stof

Best wel snel binnen

Goedemorgen snelle service

Mooie kwaliteit producten en snelle service

Mooie spullen, snel geleverd en een gratis tas erbij. Daar word ik nou blij van

Uitstekende service

Mooie kleding snelle service

Merk gaat lang mee, binnen 2 werkdagen al thuis.

2 complete pakken besteld, zitten perfect en erg mooi. Helemaal de tijd van nu.

Goede levering!

Pakket was de volgende dag in huis, helaas heb ik een maatje te groot besteld waardoor ik dit product heb moeten retourneren. Ik heb deze nu een maat kleiner besteld en wacht tot ik deze binnen heb.

Snelle levering en makkelijk besteld!!

Als een top ervaring

Super snelle bezorging

Top collectie. En erg snelle bezorging.

Favoriete kleding merk!

Top merk. Mooie kleren, heel goede kwaliteit en snelle levering. Ik zal zeker nog meer bestellen.

Super snel geleverd

Leuk merk en mooie spullen

Goede spullen

Mooie kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle bezorging

Wat een fijne kleding, goede kwaliteit. Bestellen gaat simpel en het wordt supersnel geleverd.

No communication

I ordered a jacket and got a free beanie with it. Only the beanie arrived without any message to me saying that the jacket couldnt be delivered. Had to send an email and when I did they told me that the jacket was suddenly sold out. So I had waited all this time for nothing.

Gebruiksvriendelijk

De site werkt erg simpel en direct, wat het online winkelen een stuk makkelijker maakt.

Mooi pak goede kwaliteit

Mooi pak goede kwaliteit

Prima webshop snelle verzending netjes verpakt en gedreven personeel.

uitstekende kwaliteit en super snel geleverd

s.avonds besteld dag erop al binnen kleindochter super blij

top na problemen met terug betaling goed geregeld

product terug gestuurd er was een klein probleem met de terug betaling maar naar een keer contact zoeken met de klantenservice meteen opgelost

Super zit lekker

Is mijn eerste shirt van jullie en zit super lekker ga zeker vaker bestellen en ook dat na bestelling al binnen dus al met al super tevreden

Goede tracksuits

Perfecte prijs kwaliteit verhouding