Goede kwaliteit en snelle levering

Neutraal

Goed geholpeb

Uitstekend kundig personeel en altijd vriendelijk!

Het is gewoon denk ik nog 1 van de weinige winkels die zo te werk gaan ! Altijd allemaal even vriendelijk , goede hulp. Al wat je wil hebben krijg je nog verpakt mee vanuit de voorrraad

Geweldige service!

Ik had het verkeerde pak besteld en hierover contact gehad met iemand van de klantenservice, ik kreeg te horen dat ik het pak retour kon sturen en kreeg de dag erna al een track and trace van het andere pak. De mevrouw die ik aan de telefoon had was erg vriendelijk en behulpzaam! Ik heb nog nooit zo snel iets geregeld gehad, in 1 woord geweldig!

Ben heel tevreden mijn zoon heeft een aparte maat en ze gingen gewoon op zoek voor hem voor iets passends echt top, goede klant vriendelijkheid

Super mooie kwaliteit

Uitstekende

Goede kwaliteit en snelle bezorging

Jammer genoeg slecht bereikbaar.

Heel slecht bereikbaar geen reacties via de app. Maar voor derest mooie spullen.

goede kwaliteit

Ik vind het leuke sportive kleding, wel prijzig maar in vergelijking met andere merken is het redelijk geprijst. Kwaliteit is super gaat lang mee

Zeer slechte kwaliteit

In de sale een trainingspak gekocht voor 99 euro , normale prijs was 199 euro. Heb de trainingspak 1 keer aangehad, er zit een scheur in de broekzak, 1 scheur in de rits. Pluisjes in de zowel in de trui als broek!! Ik heb eerste keer van dit merk iets besteld en gelijk de laatste keer! Ik ga zo wie zo een klacht indienen

Goeden winkel fijn shoppen en snel geleverd voor een lage prijs

Had het nog binnen dezelfde dag als dat ik het had besteld super fijne winkel

Netjes verpakt en snelle verzending

De kleding wordt zorgvuldig en netjes verpakt. De kleding zelf is ook mooi, zowel voor vrouwen als voor mannen! Zeer tevreden

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooi trainingspak en zeer goede pasvorm en kwalitatief materiaal.

De kleding is goeie kwaliteit. Ze zien eruit zoals op de foto staat. Echt een aanrader. Is ook niet duur voor wat je krijgt.

Top Kwaliteit/Service

Woensdag bestelt donderdag al in huis top kwaliteit pak zit niet normaal fijn een geurtje van 40 euro gratis erbij gekregen en 20% aan korting

Alles snel binnen en goede kwaliteit

Slechte klantenservice

Product snel ontvangen. Goede kwaliteit. Gratis Product niet mee verzonden. Maar heb dit later alsnog gekregen. Alleen de klantenservice laat te wensen over. Bij 90 euro is verzenden gratis, en bij 89.99 moet je gewoon verzendkosten betalen. Hier hadden ze uit coulance iets aan kunnen doen.

Snelle levering, mooie kwaliteit

Fijne webshop, snelle levering. Mooie kwaliteit spullen

Als nieuwe klant dik tevreden.

Goede duidelijke mails wat betreft afhandeling en verzenden. Snel verzonden en tevreden met producten.

Top winkel

Altijd mooie kleding

Super service en kwaliteit, stylevol en super tevreden

Zeer mooie pasform

Ik denk dat ik in totaal 7 pakken heb en mijn 3 jongens ook ieder sws wel 2 pakken WIJ willen niet meer zonder dit merk....

Gewelig

Al 2 keer iets gekocht voor mijn dochter als kadootje ze vind jullie kleding geweldig 2 april is ze jarig heb voor haar nu een mooi pak gekocht dat dat het wel even zou duren met bestellen dus heb vroeg besteld maar nee 2 dagen en het is al binnen echt geweldig snelle levering Super Kwaliteit Ik en mijn dochter zijn zeer tevreden

Mooi

De Rijn 8