Snelle levering, top

Super sevice

Niks op aan te merken, snelle service

Zeer mooie kwaliteit kleding

Super!!!!!

Snelle levering Echt top

Goeie kwaliteit trainingspak

Binnen 3 dagen bij het afhaalpunt ook hier niks te klagen dus

Mooi pak

Mooi pak snelle service

Helemaal niet tevreden twee keer fout gegaan met mij bestelling

Ik heb iets anders gehad dan ik had besteld en ook nog eens veel later dan gepland. Bij Black Bananas bestel ik vaker en nooit problemen mee gehad. Wacht nog steeds op me geld terug. Ook bij de klanten service geen feedback heel nuchter gereageerd totaal geen service verleend. Heel jammer want wel mooie producten.

Prachtig pak, snelle levering!

Mijn man is er super blij mee!

Fantastisch!

Snelle bezorging, mooi product!

Goeie service en hele fijne kleren

Zeer snelle levering en prima kwaliteit

Erg tevreden

Fijne website en snelle bezorging

Fijne website en snelle bezorging

Super kwaliteit hoodie & snelle levering!

Erg goed!

Prachtige kwaliteit, goede service

Prachtige kwaliteit, goede service

Jammer

Helaas zat het beloofde gratis parfum flesje niet bij mijn bestelling. Hier over gemaild maar geen reactie terug ontvangen.

Hebben de voorraad niet op orde

Je besteld wat, betaald en krijgt volgende dag bericht dat product er niet is. Krijg wel een excuus via de mail maar daar koop ik niks voor. Ben benieuwd of mijn slechte review gewoon getoond wordt !!! Beetje jammer

Tevreden

Ik ben erg tevreden over de service van Malelions, echter heb ik helaas mijn bestelling nog niet ontvangen. Trunkrs is volgens mij gewoon mijn pakket kwijt. Hier kan Malelions niets aan doen, maar we zijn nu meer dan een week verder en vind het allemaal wel erg lang duren helaas. Hierdoor toch geen 5 sterren

Heel erg goede en mooie kleding

Mooie kleding, goede kwaliteit en snelle levering echt een aanrader

……

……

Super kwaliteit

Super service en kwaliteit

Vriendelijk contact

Vriendelijke klanten serves. Ze helpen je graag.

Mooie kleding

Levering Snel Prachtige kleding en mooie kwaliteit

Goede kwaliteit met snelle levering

Trui en shirt gekocht en de volgende dag netjes ingepakt geleverd. Top!

Goede service en producten

Snelle en goeie service. De kleding is ook van goeie kwaliteit en zit erg lekker!

De Rijn 8

5684PJ Best