Goeie service

Snelle verzending

Bestelling en levering tevreden alleen geen korting verwerkt bij aankoop

Bestelling en levering tevreden maar indien je je inschreef voor de nieuwsbrief zou je 10 procent korting krijgen op je eerste bestelling. Deze korting is niet verwerkt. Dat is jammer.

Perfect!

De bestelde kleding wordt supersnel en goed geleverd.

Super goede kwaliteit

De trui ziet er mooi uit, maar ik zag niet op het plaatje dat ie licht blauw had. Het is goeie kwaliteit en ben er heel blij mee.

Had een maat L besteld, zat wel strak. Maar goede service.

Maten kloppen niet

Heb een trainingspak besteld maat L die was net iets te klein dus ik heb een maat XL genomen die blijkbaar nog kleiner is dan maat L. Heb er wel een lekkere parfum bij gekregen die is echt een aanrader maar over de trainingspak je hebt waarschijnlijkde juiste maat maar duurt heel lang. Ik wacht al 3 weken en moet me pak weer terug sturen dus ik heb een goed maat waarschijnlijk pas in de 5e week.

Top product!

Erg blij met mijn product. Zit goed, en heeft een fijne dikke stof!

Super snelle levering

Super snelle levering van deze mooie kwaliteits pakken. Netjes verpakt. Mijn zoon past hem perfect en zal er nog veel plezier aan beleven.

Goede en snelle levering

Geweldige kwaliteit producten en snelle levering van de kleding.

Snel binnen en goede service

Fijne hoodie, lekker dikke stof. Ideaal voor de winterdagen.

Snelle levering mooie kwaliteit.

Heb een pak besteld volgende dag al binnen ben er erg blij mee, zit heerlijk en kwaliteit is ook goed.

Goede en snelle levering

Ik vind het een goeie en super fijne kwaliteit. Ook de levering is netjes optijd

Precies wat je verwacht

Overzichtelijk , goed product en snel verzonden

Product zoals beschreven

Fijne jassen

Super goede service en levering

Snel geleverd en goed verpakt

Snelle service en mooie producten

Fijne ervaring

Tevreden

Snel bezorgd en mooi kleding

Super servers

Mijn bestelling kwam snel binnen ,zat goed ingepakt en de kwaliteit van de spullen waren zeer goed

Mooi pak

Mooi pak, goede maat. Dochter is er blij mee

Hoog kwaliteit en snel levering

Echt super goeie kwaliteit kleding. Tot nu toe ben ik altijd blij met mijn aankoop. Alles zit lekker en is echt van hoog kwaliteit.

Mooie kleding snelle service

Geen beoordeling

Ik heb op dezelfde dag van ontvangst mijn pakketje weer terug gestuurd om deze te ruilen voor een maat groter. Tot op heden niks meer gehoord. Ik probeer eventueel telefonisch contact op te nemen maar daar vind ik geen gegevens van. Met vriendelijke groet, Jacco Dingemans

Toffe producten

Helemaal top

Snel geleverd, mooi kwaliteit

Voor 17.00 besteld . Volgende dag geleverd. Mooie kwaliteit kleding.

De Rijn 8

5684PJ Best