Snel geleverd, mooie kwaliteit, goede padvorm

Snel geleverd, mooie pasvorm, mooie kleuren

Snelle levering en mooie kwaliteit

Mooi merk, zachte stof en mooie kwaliteit

Goed snel

Snel bezorgd en netjes verpakt

Prachtige kleding

Snelle levering ! Prachtige jas

Mooi, kwaliteit en snel

Site is zeer duidelijk, met de maatvoering en verschillende categorieën duidelijk weggezet. Kwaliteit is top van het segment en de levering was zoals beloofd.

Goede kwaliteit

De artikelen zijn van goede kwaliteit. Bezorging gebeurt snel en is netjes ingepakt.

Snelle levering top kwaliteit

Mooie kleding , goede kwaliteit en snelle levering

Belle veste très contant...

Le colis est arriver le lendemain super...

Top webshop, snel geleverd

Goede duidelijke webshop. Geen poes pas. Vandaag besteld; morgen in huis. En natuurlijk top kwaliteit producten.

Top ervaring

Super goede ervaring ben er erg blij mee

Ik ben te vreden net als mijn zoon

Mijn zoon is blij met jullie en jullie merk en bezorging

Snel geleverd!

Binnen een dag geleverd

Goede kwaliteit en mooie uitstraling

Zeer prettige ervaring

Geweldig!

Hoge kwaliteit joggingpak. Dikkere en warme stof. Valt precies naar maat. Mn vriend is er erg blij mee!

Super mooie kwaliteit

Super mooie trui , goede kwaliteit

Het pak is heel erg mooi en zit ook super fijn en het is ook nog van een lekkere dikke stof wat het het mogelijk maakt om in de winter te dragen.

Ik was benieuwd over de kwaliteit, maar is top en de parfum is ook heel lekker

Zulke leuke kleding

Ik heb zo veel kleren van julliee ik vind het zoo leuk

Prima, snelle levering en mooie kwaliteit.

Prima, snelle levering en mooie kwaliteit.

Heel mooi.

Hele mooie kleding.

Same day delivery, 2 dagen later geleverd..

Op zaterdag m’n bestelling geplaatst, rond 8 uur. Voor 10 uur besteld is dezelfde dag nog in huis. Helaas kreeg ik maandag pas bericht dat het bezorgd zou worden. Ook was ik niet heel blij met de bezorger, die aanbelde, pakket neer heeft gezet en is weggelopen zonder te wachten of ik de deur open zou doen. Verder is het bestelde pak wel heel mooi en ben ik daar wel heel blij mee! — Na het plaatsen van bovenstaande review is mij gevraagd deze aan te passen.. het aantal sterren blijft helaas gelijk, of zou misschien nog lager moeten zijn. Als je ‘same day delivery’ aanbiedt en je kan het niet waarmaken zou er op z’n minst een ‘vertragings-mail’ gestuurd mogen worden. En hiernaast ben ik ook niet heel tevreden over de kwaliteit van het pak. Na 1x wassen en maar 2x dragen ontstaan er al pluisjes, erg jammer voor zo’n duur pak.

De Rijn 8

5684PJ Best