Zit heel goed

Goed snelle levering

Beste kleren

Goed kwaliteit en het is goedkoper

Goede service en kwaliteit

Mooi trainingspak goede kwaliteit mijn zoon is er heel blij mee. Alleen jammer dat de gratis parfume niet meegeleverd is.

Mooi pak, valt wel groot

Erg mooi pak gekocht voor mijn dochter, Helaas de trui veel te groot en alles uit verkocht.. dus die houden we maar op de groei. Kwaliteit is super

Goede en snelle service

Super mooi pakkie

Hele snelle nette levering De avond besteld en de ochtend al geleverd!! Goede kwaliteit kleding!

Artikelen werden snel geleverd zoals besteld.

Snelle nette service

Trui op vrijdag besteld en maandag al in huis. Zat netjes ingepakt. Fijne webshop.

Heel fijn

Super goede kwaliteit

Super mooie outfit

Snelle levering en super mooie kleren

Topp!

Vandaag besteld de dag erna in huis super snelle service en snelle levering

Retourkosten

Ik heb twee orders in 1 doos verpakt en een verzendlabel bij DHL gekocht Eindelijk na drie weken krijg ik geld teruggestort minus TWEE KEER €5,50 na diverse mailtjes want telefonisch zijn ze niet bereikbaar krijg ik als antwoord dit zijn retourkosten. Slaat helemaal nergens op in de voorwaarden staat dat als je retourneert met Thrunck je dat moet betalen Heb ik helemaal geen gebruik van gemaakt Wat een waardeloze starre houding Na deze negatieve beoordeling vrij snel met de oplossing gekomen

Prijzig maar goede kwaliteit en mijn zoon is er erg blij mee

Fijne kleding !! service snel !!

Zeer tevreden over de kleding. Bezorging snel. Service uitstekend

Mooi en netjes op tijd ontvangen

Geweldige service

Pakket was in eerste instantie kwijtgeraakt. Malelions heeft hier gelijk op gereageerd en een nieuw pak opgestuurd. Super! Bedankt

Slecht

Ik heb een pak besteld en daar kreeg je een parfum gratis bij. Deze moest je apart aanvinken maar zat niet bij mijn bestelling. Op geen enkele manier kun je contact krijgen met malelions. Het contactformulier ingevuld maar word niet op gereageerd. Er staat op de site dat ze telefonisch van 9 tot 5 te bereiken zijn maar ben al 2 dagen aan het bellen en krijg dan steeds hetzelfde bandje wij zijn er momenteel niet we zijn er dagelijks vanaf 10 uur. Je kunt chatten met lio maar kan nergens vinden waar ik dan met lio kan chatten.

Goede snelle service

Fijn om bij jullie te bestellen. Mooi pak !!

Super snelle levering.

Snelle levering, heeeeel mooie producten. Fe hoodies zijn lekker zacht.

Gaaf spul en mooi

Gewoon kopen is gaaf

goed snel en netjes

het is makkelijk te bestellen via de site en het word netjes verpakt en vrij snel bezorgd

Ik ben zeer tevreden. Duidelijke omschrijving, snelle levering en alles prima naar wens.

Goede kwaliteit en snelle levering

De Rijn 8

5684PJ Best