Heel fijn geholpen voor ruilen

Superjas

Mooie jas,maat goed,zit prima.

eigenlijk gewoon prima!

Ze leveren wat er wordt beloofd

Bestelling makkelijk en mooie kwaliteit

Super kwaliteit, altjjd tevreden

Heerlijke stof

Zit heerlijk

Super mooie truien

Snel geleverd en goeie kwaliteit

Geweldig!

Ik had mijn eerste bestelling gedaan, helaas was 1 item niet meer op voorraad. Samen in overleg met malelions een ander item kunnen kiezen! In een woord top servies

Mooie kleren

Jammer dat je geen geld terug krijgt als je iets in de sale koopt .

Goede bezorging en prima kwaliteit

Snelle levering, keurig verpakt, ook sale artikelen

Makkelijk te bestellen via website,Snelle levering, maat valt goed, netjes verpakt verstuurd.

Snelle levering! Retour was ook snel geregeld.

Erg tevreden over dit bedrijf;)

Totaal niet tevreden.

Gewoon langzaam track en trace niet gekregen tot 2 x toe vragen op de site gesteld en geen antwoord gekregen pakket moest er al 2 dagen zijn slechte service gewoon.

Snelle levering, goede klantenservice

De levering kwam helaas niet de volgende dag, maar dat lag waarschijnlijk aan DHL, de verzendkosten werden wel netjes gecrediteerd. Top service

Top kwaliteit

Mijn puber is nooit enthousiast, maar toen deze kleding binnen kwam, ging hij het meteen dragen. Bodywarmer is nog mooier dan op het plaatje.

Goede kwaliteit

Snelle levering en top kwaliteit!

Super mooie kledingstukken van topkwaliteit! En vandaag besteld is echt morgen geleverd!

Mooi maar valt groot

Mooie kwaliteit, warme jas. Valt wat recht, toont groot

Shirts zitten super

Goed product en goede service

Fijne ervaring bij Malelions

Altijd goede kwaliteit

Fantastisch!!

Mooie producten geweldige service!!

Geweldige combinatie van style en comfort

Erg mooie trui, goed afgewerkt en stylevol!

Zeer tevreden met mijn product

Snelle levering .goede kwaliteit kleding

Binnen 24 uur geleverd