Goede kwaliteit

Ik heb laatst een tracksuit besteld, en het was de volgende dag al in huis. En het is goede kwaliteit. Het enigste minpunt voor mij is: Er stond bij dat ik er ook parfum bij zou krijgen. Ik had van te voren een kortingscode ingevuld, En toen ik ging bestellen moest ik selecteren dat ik de parfum erbij wilde. Maar die is niet bij de tracksuit erbij gekomen.

Goede kwaliteit zit fijn alleen jammer dat ik het niet compleet kon aanschaffen omdat juiste maat op was maar heb niks te klagen

Mooi en snel verzonden

Het shirtje is erg mooi en werd snel verzonden

Prachtig pak

Ik ben zeer tevreden en zal zeker weer bestellen

Soepele aankoop

Mooie trui gekocht, goede kwaliteit. De trui valt wat smal. Sportieve look. Snel bezorgd!

Geweldige Klantenservice!

Pak besteld, zit perfect en mooie kwaliteit. Helaas was de 10% nieuwsbrief korting niet verwerkt, 1 mailtje en ik krijg alsnog het geld retour!! Nou dat is ECHT service. Meeste webshops die zeggen, jammer joh…

Mooie trui en super snelle verzending.

Producten zijn super goed

Veel besteld en blij mee! 2 stuks retour gezonden. Helaas te groot. Wat ik wrl mis is een bevestiging van retourobtvangst en een bericht dat je binnen x dagen het geldbedrag terug ontvangt.

Super service

Fijne winkel om te bestellen super service

Malelions is zeker een aanrader, zit lekker en ziet er goed uit!

Echt geweldig

Echt mooi en geweldig

Heel prettig snelle bezorging.

In de ochtend besteld en savonds al in huis. Trui zit heel lekker en is van hoge kwaliteit.

Black/black women pak gekocht

Op een avond besteld. De volgende middag al in huis. Super levering dus!

Snelle bezorging en super fijne kleding. Goede kwaliteit en heerlijk warm.

Snelle levering en super kwaliteit

De bestelling was snel in huis ondanks de verzenddrukte. Ook de kwaliteit van de producten zijn heel goed. Prijs en kwaliteit zijn wat mij betreft in balans.

Super !!

Het kwam de volgende dag meteen aan en netjes.

Broek valt klein

Gelijk volgende dag binnen en top kwaliteit

Petje zit perfect

Normaal drukt een petje me op de oren omdat de cap te groot is deze is precies goed thabks

Goeddd

Super pak

Reageren en leveren snel

Wanneer je vragen hebt reageren ze snel. Ik heb een keer na 22u besteld en was de volgende dag al bezorgd :)

Nvt

Fijn product , snel verzonden

Snelle levering, mooie producten!

Tijdens de feestdagen snelle levering, ondanks de drukte.

De Rijn 8

5684PJ Best