Hele duurzame kwaliteit

Ik vind het pak mooier dan verwacht.

Word snel bezorgd

Fijne winkel

Fijne winkel om online te shoppen, jammer dat er veel uitverkocht is maar we houden alles in de gaten zodra er weer is dan bestel ik hier graag.

Goed!

Goede en snelle levering

Snelle levering!

Hele snelle levering, super fijne pakken!

Topkwaliteit en service

Voor de eerste keer besteld. De maat is perfect net als de kwaliteit. Service is ook top, trui was echt binnen no time binnen.

Zijn lekkere pakken van malelions

De pakken zit echt heel fijn. en zijn ook nog warm.

mooie kleding

Goede sery

Erg tevreden

Prima service, netjes verpakt

Bestelling gedaan boven de 100 euro, dan zou ik recht hebben op een heren parfum. Helaas is deze parfum niet gekomen

snel verstuurd

top

Goede kwaliteit, maat klopt exact, draagt zeer comfortabel. Stoer en toch ook netjes!

Zeer snelle levering

'S avonds een jas besteld volgende dag al in huis supersnel en prima kwaliteit

top

goede service en kwaliteit.

Goede qualiteit

Goede qualiteit leuk uiterlijk

Erg tevreden snelle levering

Snelle levering en erg goede kwaliteit van de producten

Super fijne trui goede kwaliteit

Ik ben er echr super blij !

Goede kwaliteit kleding niks aan op te merken

Authentieke truien!

Snelle levering super leuke trui!

Kwaliteit

Super pasvorm

Geweldig!

Top service snelle levering

Top kwaliteit

Lekker zacht en mooie kwaliteit

De Rijn 8

5684PJ Best