Leuk merk en snel geleverd

Leuk merk snelle levering

Snelle levering, pakket duidelijk te volgen. Kortom top service met kwaliteit kleding

Snelle afhandeling op de site, nadeel dat ze met dpd verzenden waardoor je niet een dag later je pakket heb, voordeel is dat ze standaard een retourlabel bijvoegen zodat je niet zelf moet betalen om retour te sturen bij beschadigde kleding zoals ik had met een body (weefgaatje) konceptstore waar je ook Malelions kan kopen doet dit namelijk NIET. En voor 2 body's van totaal €100 vind ik dat geen service. Ook de communicatie loopt niet erg rap, maar dat kan ook aan de periode gelegen hebben (kerst en oud&nieuw)

Mooi shirtje

Goede service goede kwaliteit voor wat je betaalt

Goed product en snelle levering !

Na het bestellen was het niet meer lang wachten om het te mogen ontvangen. Het materiaal van Malelions is van hoge kwaliteit dat merk je ook direct wanneer je het in handen hebt. Super blij met mijn kleding !

Het pak is goed alleen de jas ?

Ik heb meerder produckten gekocht heb zaterdag de jas terug gestuurd maar heb nog geen mail niks ontvangen erover vraag me beetje af hoe het zit ermee is nu al woensdag groet kevin

Hele fijne pakken!

De pakken zien er mooi uit en zitten super fijn!

Geweldig! Het pak zit super!

Het pak zit perfect! Het is een heerlijke stof, de bezorging was ook top we hadden het al binnen 2 dagen. Ik raad het zeker aan!

Erg goede kwaliteit van trui en levering

Hoodie voor mijn zoon besteld,snelle levering en erg mooie kwaliteit van de hoodie mijn zoon is erg enthousiast en happy!

Snelle levering en het product is zoals op de foto omschreven dus ik zal hier nog vaker bestellen

Snel en efficiënt

Het is een fijne webwinkel waarin alles duidelijk en goed wordt aangegeven. Ook de verschillende betaal mogelijkheden vind ik erg prettig! Alles verliep snel en efficiënt. Super fijn om hier te bestellen! Ook de kleding is mooi en netjes geleverd.

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Snel geleverd en mooie kwaliteit

Goede prijzen, snelle levering

Scherpe prijzen wat het interessant maakt. Verzending en levering super snel. Kortom, maken waar wat ze schrijven!

Topkwaliteit

Goede dikke kwaliteit kleding en keurig op tijd geleverd!

Goede service en kwaliteit

Goede service en kwaliteit

Heel goed, snelle service

Hele goede site, makkelijk in gebruik en een snelle service.

Snel en goed

Snel en goede levering door oud en nieuw wel wat te laat dan aangegeven maar is begrijpelijk.

Leuke kleding snel bezorgt

Duidelijke site, Snelle verzendingen mooie kwaliteit

Mooie hoodie!

De hoodie ziet er mooi uit en draagt prettig!

Zeer goede kwaliteit

Originele kleding met een super kwaliteit! Stevige en dikke stof, maar zeer comfortabel

Mooie producten, geen service

Twee producten besteld, een geleverd. Vage mail vanuit Malelions waar geen reactie op komt. Actie een parfum bij besteding van 100 euro, niet gezien.

Hele snelle bezorging en goede kwaliteit

De Rijn 8

5684PJ Best