Valt op maat, goede levering. Altijd netjes en schoon.

Perfect snelle levering

Mooie kwaliteit snelle levering

Snelle levering en goed verpakt. Wij zijn blij met de trui.

Moet het nog geven maar wil de kortingscode hebben

Super.

Goede sevice

Goede service snelle levering goed contact met de klantenservice

Komen afspraken na en product voldoet aan verwachting.

mooie kleding

ik ben altijd tevrede geweest met de producten en levering was snel

Eindeloos fantastisch

Magnifiek pak! Ik weet zeker dat mijn zoon blij zal zijn. Kwalitatief mooie stoffen en afwerking van de pakken.

Topmerk

Topmerk

Mooie trui

Snel bezorgd

Hele goede service

Denken in oplossingen.

Super goeie kwaliteit..!Alleen jammer dat het de volgende dag er niet was terwijl dat wel in de mail stond!

Goede service.

Super fijne kleding en snelle levering!!

Fijne kleding en snelle levering

Fijne webshop. Zeker in deze vervelende periode krijg je heel snel je bestelde items...echt top

Goede kwaliteit

Snel verstuurd, goed verpakt. Goede kwaliteit en pasvorm. Al vaker besteld en altijd tevreden. Ga zo door !

De kleding ziet er mooi uit en kwaliteit is ook erg goed. Het enige wat ik jammer vind is dat je over zo’n hoog bedrag ook nog bezorgkosten moet betalen… Maar voor de rest zeer tevreden.

Super pak

Mooie kwaliteit en zit heel erg lekker.

Goede kwaliteit slechte levering

Leuke trui maar dan betaal je 6euro verzendkosten voor next day delivery komt het 4 dagen later pas aan

Goede kwaliteit en service

Daags na bestelling kwam kleding al binnen. Mooie kleding! Goede kwaliteit, kortom mooi product

Topp

Ik ben een kind van 15 jaar en dan ga je al meer dingen zelf doen zoals kleren kopen. Dit was de eerst keer dat ik het alleen deed. En het ging super makkelijk. Dus het was gewoon topp. Ik stond ook versteld van de levertijd. Ik had mijn bestelling afgerond om 21:49 en de volgende dag had ik mijn pakketje al om 9:30 sowieso binnen

Flamboyant

Ervaar dit als zeer prettig. Alles is goed te vinden. Zeer duidelijk aangegeven. De kwaliteit is uitstekend en ben echt meer als tevreden. Voor deze prijs in vergelijking met andere producten van andere merken is het echt meer als oke.. Koop dat ding nu mis het niet ik heb me kans gepakt om iets in te slaan. Je bent gek als je het niet doet. Kwaliteit voor kwantiteit !!!

De Rijn 8

5684PJ Best