Leuke pakken en worden snel bezorgd

Leuke kleding en pakken worden snel bezorgd

goed mooi top quality

toppie niks op aan te merken!

Mooie spullen, Goede service!!!

Kleding is van goede kwaliteit en mooi afgewerkt. Goede service en snel in huis

Mooie stof

kwaliteit is goed

Gewoon de perfecte service!!!

Ze doen wat ze zeggen en beloven.gewoon een goede service die ze verdient hebben,klasse bedrijf

keurige levering na klantencontact

1e keer klant, dik tevreden

Zit lekker goeie stof en past precies. Perfecte trui

Snelle levering zit perfevt

Echt gave trainingspakken

Coole site met have trainingspakken

Snelle topservice

Ik heb het pakketje zeer snel ontvangen ben er heel blij mee het is zeer goede kwaliteit stoffen en de maten passen prima. Is het niet goed dan zit er een gratis retour sticker bij die je er gewoon kan op kleven en naar het post kantoor brengen. Maar dit was niet van toepassing.

Heel leuk!!

Heel leuk cadeau gegeven. Hij was er heel blij mee!

Aleen de bezorg service gwn klote maar de rest was in orde goed met mails bij gehouden

Prachtige hoodie van goede kwaliteit

Voor mijn zoon een mooie hoodie gekocht, helemaal top!

Super snelle goede service

Trainingspak was heel snel binnen, Mooie kwaliteit kleding.

super snel m’n items geleverd

Top kwaliteit alles is netjes door jullie geregeld

Contact is makkelijk en zijn makkelijk bereikbaar en de producten zijn allemaal zo als beschreven. Enige nadeel is dat de maten kleiner vallen.

Mooie kwaliteit en snelle levering.

Keurig

Puffer jas besteld, prima jas en lekker warm. Rits is af en toe wel een beetje stroef en er hingen bij levering al wat losse draadjes bij de mouwen, maar voor de rest geen problemen gehad. Klantenservice mag wél een update gebruiken, want daar komt niet eens antwoord op…

Topservice, “vandaag besteld en morgen in huis”

Reeds verschillende keren wat besteld voor de kinderen. Mooie kwaliteit voor een goede prijs.

Redelijk

Ik vond de bestelling redelijk dit komt omdat bij een trui de buik zak een Scheur in zot voor de rest de andere trui is goed

De trui voor mijn partner was te klein. Heel fijn retourformulier waarbij we direct kunnen ruilen naar een maat groter. Retour is snel ontvangen en verwerkt. Trui is erg comfortabel en ziet er top uit!

Top kwaliteit!

De stof is heel sterk en heel zacht, top kwaliteit!

Snelle levering,goede track en trace

Prima ,snelle levering

Mooi artikel, precies zoals beschreven stond. Snelle levering.

De Rijn 8

5684PJ Best