Ik heb nog steeds mijn bestelling niet binnen

Mooie kwaliteit

Makkelijk bestellen, snel geleverd en goeie kwalitiet

Mooi kwaliteit

Goede service snelle levering

Tevreden

Goede kwaliteit en ontzettend snel geleverd

Bestelling helemaal na wens en ontzettend snel geleverd. Zondag bestelt en maandag al binnen! Top.

Fijn en snel

Mooie spullen snel geleverd

Tevreden

Alles netjes de volgende dag ontvangen.

Snelle en goede service mooie produkten

1x besteld, top pak. Goede kwaliteit en prima maatvoering.

Bestelling was snel geleverd

Goede kwaliteit en supersnelle levering

De kwaliteit van de vorige trui was prima, alleen het merk liet los.. Nu eentje waarbij het merk is ingenaaid. De stof voelt zacht, dik en warm. Supersnelle levering!

Snel geleverd en goed verpakt

Goede ervaring

Snelle levering goed product !

Volgende dag al bezorgt helemaal top

Goede service, dure bezorging

Prima verloop van de bestelling, alleen 5.95 verzendkosten vind ik veel, leuk dat het dan op de zelfde dag bezorgd kan worden maar ik heb daar liever keuze in. Mijn pakket werd savonds tegen 22u bezorgd wat me nieteens uitkwam en het vervolgens ik de stromende regen voor de deur werd gelegd.

Prima kwaliteit en snel geleverd

Snel en goed

Goed vlotte aankoop

Vlotte verzending volgende dag aangekomen

Echt top!

ik kocht een shirtje voor mijn vriend en het shirtje was er al super snel! Gegeven en hij was er super blij mee!

alles op tijd en goed gelevert

uitstekend

de trui zat heel mooi en was ook lekker warm

Super gewoon

Snelle service en klantvriendelijk

De volgende dag al mijn bestelling ontvangen.

snelle levering, word goed op de hoogte gehouden als product weer in je eigen maat verkrijgbaar is.

Mooi producten Snelle levering Ga zo door

De Rijn 8