Super snelle service

Super snelle levering, volgende dag al in huis. Mooie kwaliteit en goede kortingen.

Snelle nette service

Mooie kleding

Goed product, snelle levering!

Goede kwaliteit, duidelijke bestelauto en snelle levering! Top!

Super fijn

Heel fijn merk, past goed en snel binnen dat is toch een super service.

top!

Super snel geleverd. Goeie kwaliteit

Zit perfect

De trui zit perfect

Levering was snel

Super fijn

Snel in huis en niet duur

Vriendelijke klantenservice

Met een probleem gebeld naar de klantenservice. Ik kreeg een dame aan de lijn die mij perfect heeft geholpen. Rustig en duidelijk en vooral heeeeeel vriendelijk. Meer bedrijven zouden een dame als haar aan het werk moeten hebben. Super!

Goed kledingmerk

Ik haal hier veel kleding omdat het goede kwaliteit is

heel goed

hele snelle levering

Mooie kwaliteit

De tracksuits van Malelions zijn van mooie kwaliteit, en zitten super lekker. Snelle levering.

Snelle levering, super goede kwaliteit. Mooie collectie.

goedd

mooie kleren

Goed en netjes

goede kwaliteit en mooi

Prima, snelle bezorging en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit !,Top!

al vaak wat besteld bij jullie.Zeer tevreden!

Top merk

Lekker zittende stof

Heel erg goed

Helemaal goed

snelle verzending, goed product

Snel geleverd en super mooi pak

Snelle levering en het is een super mooi pak

Goed materiaal

Fijne aankoop wat ik er van had verwacht

Zeer snelle levering en duidelijke communicatie..Top!!

De Rijn 8

5684PJ Best