Heerlijk trainingspak om te dragen, perfecte fit.

Goede snelle levering. Draagvorm is goed waardoor het pak lekker is om te dragen.

Goede kwaliteit

Mooie hoodie. Fijne stof. Niet te dik, niet te dun. Stof blijft mooi van kleur ba het wassen

Mooie jas

Goede kwaliteit, snelle levering

Werd goed geholpen en vriendelijk vrouwtje

Goed!

Goede kwaliteit en snelle service

Zeer tevreden!

Zeer tevreden wat snelle levering en retourproces betreft.

Mijn dochter is zo ontzettend blij met haar trui

Mijn dochter wil haar trui niet meer uittrekken

Mooie kleding

Voor herhaling vatbaar

Voor de eerste keer besteld en snel in huis met een leuke attentie. Mail van bestelling ontvangen, ik voelde me welkom. Of de bestelde shirts goed zijn weten we als Sinterklaas weer naar Spanje is...

Mooi merk goede kwaliteit

Alleen jammer dat de grote maten gelijk weg zijn

Levering op tijd. Mooie kleding

Mooie kleding Op tijd geleverd Leuk proef flesje parfum erbij

Fijne trui en snelle levering

Mooie kleding

Geweldig pak gekocht! Ik had twee maten besteld, waarvan 1 geretourneerd. Helaas mijn geld nog niet terug gehad. Dat zou iets sneller mogen.

goede service en goede kwaliteit

De truien zijn van een goede kwaliteit en de jongens zijn er heel blij mee.

Super jakosc

Naprawdę godne polecenia

heerlijke hoodie

Hoodie zit heerlijk en ik ben er blij mee

Uitstekend!!

Goeie service

Snel geleverd en precies zoals op de foto

Tevreden over mijn aankoop en snelle levering.

Snel geleverd, goede kwaliteit!

Zeer blij

Kleding zit erg lekker

Kwaliteit!

Altijd tevreden

super goed

Trui besteld, was snel binnen! Goede service!

super mooie trui

snelle levering en goede kwaliteit ! zoals omschreven op de site

Erg fijn en snel

De Rijn 8