Mooie fijne kwaliteit

Top kwaliteit

Top kwalitiet

De site is overzichtelijk en we hadden best wel veel spullen besteld. Alles was netjes de volgende dag gekomen. Netjes ingepakt gewoon TOP

Super snel geleverd

Snel geleverd en mooi product

Dit is eerste keer bij Malelions, maar zeker niet de laatste keer. Snel geleverd, mooie jas , maat prima .

Top, snelle verwerking

Mooie kleuren, fijn materiaal

Snelle en goede service

Verzorgde verzending

Snel en verzorgde verzending.

Super snel in huis en mooie producten

Snel en goed

Fantastische uitstraling

De kleding van malelions is echt heel erg leuk, altijd leuke dingen gaat mee met de trends en goed betaalbaar.

Groot assortiment prachtige kwaliteits kleding

De bovenkleding die ik inmiddels heb gescoord blijft ook na het vele dragen perfect van kleur, kwaliteit en in model. Onlangs 2 shorts besteld. Ook dit zijn 2 toppertjes. Bij de levering zat een geurtester. Ook deze ga ik bestellen. :)

Perfecte kwaliteit. Blijft mooi

Snelle levering!

Goede kwaliteit

Het trainingspak is van goede kwaliteit, inmiddels de 2 e al gekocht!

Netjes

Goed product

Goed product, snelle levering

Service en snel geleverd

Zeer goed en lekker snel goed afgehandeld

Prettige

Snel geleverd netjes verpakt.

Had twee mooie truien besteld voor mijn zoon en mijn man. Ze zijn prachtig. Het werd snel geleverd en netjes verpakt. Mooi kwaliteit en lekker zacht.

Helemaal goed

Is snel binnen!

Geweldig supersnelle levering

Top .snelle levering en super kwaliteit .

Mijn ervaring is top.

Mijn ervaring omschrijving ik als top. Ik vind het hele mooie kleren en ze zitten heel fijn.

super goede kwaliteit

Netjes verstuurd en zeer goede kwaliteit spullen echte aanrader

Alles is tot in de puntjes goed geregeld!

Malelions is kwalitatief super op orde! Alles loopt gesmeerd bij hun tot in de puntjes! Bestel hier vaak genoeg kleding, en nog nooit een minpunt ontdekt. Kleding van hun zit super en gaat ook nog is lang mee! Echt een aanrader dus!!

Super snelle service!

Makkelijk te bestellen, jammer genoeg was de trui te groot. Retourneren ging ook prima.

De Rijn 8

5684PJ Best