En fijne site was snel binnen en netjes gesealde.

Snel geleverd en mooie spullen. Mijn jongens zijn fan van dit merk

Super kleding en snelle levering

Ik ben erg blij met mijn jas. Lekker warm

Snelle goede service

Mijn bestelling gedaan, en dag later lag het netjes in de bus. Snelle, goede service.

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik heb nog niet veel besteld op malelions, maar met leuke deals en goede kwaliteit is het zeker de moeite waard

Snelle levering, mooi product

De hoodie werd snel geleverd. Ben zeer tevreden over de prijs-kwaliteits-verhouding. Zeker voor herhaling vatbaar.

Zoonlief is fan van jullie!

Altijd Superleuke kleding voor kids en de bezorging is altijd top en snel!!

Zeer tevreden klant

Snelle levering, goede pasvorm, mooie kwaliteit. Zeer tevreden.

Goed!

Snelle verzending en goede kwaliteit

Perfect en snel geleverd

Makkelijk website om in ront zoeken

Echt hele snelle levering. En echt goede kwaliteit. Dus ik raad het mensen echt aan

Super snel.binnen

Super.sbel en netjes geleverd

Het was echt super!

De site was heel fijn en alles ging heel erg soepel. Ook kreeg ik het pakketje heel snel binnen. Zelf het ik niks hoeven retourneren dus ik weet niet hoe dat gaat.

Super kwaliteit!

Bestelling was snel binnen en echt top kwaliteit, netjes verpakt!

Goed!!

Blij met mijn aankoop!

Snel geleverd goede kwaliteit

Mooie kleren

Mooie website en goede levering

Mooie en goede kwaliteit kleding!

Mooie kleding, wat super lekker zit door de zachte stof! Ik zit er zelf graag mee op de bank:)

Goed!

Snelle levering en goede pasvorm

Perfect :)

Snelle service mooie kwaliteit kleding.

Snelle levering en goede kwaliteit

Super snelle levering en mooie kwaliteit Eerste keer dat ik wat van Malelions heb aangeschaft. Verrassend leuk merk! Kende het hiervoor niet, maar nu zullen er zeker meer producten van Malelions mijn garderobe aanvullen

blij met mn hoodie goede pasvorm en kwaliteit!

snelle levering!

Super!!