Mijn ervaring is goed.

Mijn ervaring is over het algemeen goed. Op het terugbetalen na, dit duurt namelijk wel erg lang. Er staat binnen 7 werkdagen maar zijn nu ruim 2 weken verder en heb mijn geld nog niet terug.

Ruilen gaat snel

Mooi merk; mooie kwaliteit

Top kwaliteit kleding en snelle levering

Ik ben een trouwe klant van Malelions en niet alleen omdat de kwaliteit uitstekend is maar ook omdat zij snel leveren en de kleding er goed uitziet. De truien maar ook de trainingspakken van Malelions zijn mijn favoriet.

Goede service, snel geleverd.

Maten vallen Zeer klein

Voor ons een eerste bestelling helaas alles terug moeten sturen.

Mijn zoon is er heel blij mee en het is snel geleverd.

Zeer snelle levering en mooie en lekkere winterjas.

Fijne ervaring waar het snel geregeld is

Wel mis ik het kosteloos terug sturen, voor een merk als dat zou dit standaard moeten zijn.

Goede kwaliteit en lekker warm!

Voor het eerst een trui van dit merk gekocht maar is ons goed bevallen. De trui is van goede kwaliteit en lekker warm. Zeker een aanrader!

Goede kwaliteit en snelle levering

Mooie kleding

Mooie kleding, snelle levering. TOP!

Snelle service, makkelijk te retourneren. Fijne verpakking die je niet kapot hoeft te scheuren!

Snel geleverd , mooie kleding en kreeg zelf een kleine verrassing erbij

Geweldige service!

Dit bedrijf weet pas wat service is! Op zondag besteld, pakketje maandag al in huis. 1 shirtje per ongeluk niet op voorraad, wat natuurlijk kan gebeuren. Kreeg meteen een ander shirt opgestuurd. Bij de bestelling zat een monstertje parfum. Ze kunnen hier al niet wachten tot het geurtje uitkomt :) Hier zal ik zeker nog veel vaker gaan bestellen!

super

goeie kwaliteit

Goede producten

Top producten

Goed en mooie zware kwaliteit hoodie

Mooie zware kwaliteit heren hoodie, makkelijk besteld en snel in huis. Mooi verpakt netjes verpakt.

Snelle levering en goede kwaliteit

Gewoon top

Product was niet goed direct goed geregeld na contact

zit lekker ziet er goed uit

Zit lekker ziet er goed uit

Heel snel geleverd

Mijn bestelling werd heel snel geleverd!

Er staat 10 procent korting 1ste maal bestellen maar werd niet verrekend

Het was mijn 1ste aankoop en ingeschreven voor de nieuwsbrief maar de site verwerkte nergens mijn 10 procent korting op die eerste aankoop

De Rijn 8

5684PJ Best