Top product

Mooie producten met goede service

Super fijne kleding

Kleding mooi van kwaliteit. Fijne stoffen veel verschillende keuze

heel blij mee

snelle levering en mijn kinderen zijn er heel blij mee

Snelle service mooie kwaliteit kleding!!

fijne ervaring en koop zeker weer bij jullie de volgende keer!!

Mooie kleding

Fantastisch!

Snelle levering, topkwaliteit materiaal

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit Mooie pasvorm

Mooi kwaliteit en stijlvol producten

Snelle en correcte levering met de juiste kwaliteit en uitstraling zoals getoond

Goeie kwaliteit, snel geleverd!

Ik had ‘s avond een hoodie besteld en de volgende dag had ik hem al binnen, inmiddels al een paar keer gewassen en gedragen en de hoodie blijft gewoon mooi.

Mooie kleding

Slechte service!!

Als je een product wilt bestellen dat 'op voorraad' is en bij het afrekenen ineens niet meer is valt dat erg tegen. Ook als je dan ingesproken wilt met de klantenservice reageren ze gewoon niet. Niet aan te raden. Helaas.

Super snelle levering, 'savonds besteld en werd de volgende morgen al geleverd

Zeer positieve ervaring en ik ga zeker vaker bestellen

Top! Besteld en volgende dag in huis!

Goede ervaring meerdere malen bestelling geplaatst en telkens in goede orde de volgende in huis!

Snelle bezorging, producten zijn van goede kwaliteit en leuk dat er gratis parfum wordt meegeleverd. Achteraf betalen met klarna ga ik niet meer doen door problemen met ideal

top kwaliteit

het was beter dan verwacht maar echt goeie top kwaliteit heb er niks anders over te zeggen. Ga zo door :)

super

Zeer tevreden snelle levering .

Mooi trainingspak

Mooi trainingspak, zit lekker

Prachtige kleding

Mooie kleding. Het ene valt wel wat smaller dan de andere...

Top merk

Prachtige kwaliteit, valt mooi op maat, snelle service

Perfect geholpen

Goede bezorgtermijn en snelle service

De spullen zijn echt de volgende dag in huis. Plus toen ik de klantenservice nodig had, had ik binnen een paar minuten contact met iemand.

Goede spullen

Spullen prima en service duurt soms wat langer maar wordt prima opgelost!!!

Super kwaliteit en snelle service

Aantal dingen van dit top merk al aangeschaft Ben erg tevreden over de kwaliteit en afwerking van dit top merk!! De site heeft top service snelle levering alles netjes verpakt top gewoon Echt aanrader!!!

Snel en mooie kleren

De Rijn 8