Mooie kwaliteit

Met tieners in huis is de juiste smaak en maat moeilijk vinden. Malelions is voor hun t antwoordt.

Fantastische kleding

Goede kwaliteit kleren

Hebben goede kwaliteit kleren Jammer dat een wat grotere maat bijna nooit op voorraad is Maten vallen kleiner uit dan aangegeven Voorbeeld een 6xl valt als een 4xl

Top merk!

Goed kwaliteit kleding en goede service en levering

Snel geleverd en goede kwaliteit

Prachtig pak

Prachtig pak. Stof is ontzettend zacht en mooi.

Trui zit goed

Snelle levering en goede klantenservice

Fijne website waarbij bestellen en betalen soepel verloopt. Behulpzame dame bij de klantenservice die hielp met een kortingscode. Kleding (gekochte tracksuit voor heren) is van mooie kwaliteit. Aanrader!

Goede service, goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering

Zit super goed en is nog eens mooi ook zeker een aanrader

Snel antwoord bij vragen en netjes op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling

Goede kwaliteit kleren

Goede kwaliteit kleren. Kwaliteit/prijsverhoging is goed. Kleren zitten super fijn en lekker.

top

Super snelle levering, super tevreden met het product, super kwaliteit

Telefonisch contact was erg prettig. Vrolijke dame die de tijd voor mij nam. Ook is er netjes op mijn mail gereageerd. Bezorger was super vriendelijk. Alles dus een dikke 10.

Een fijne online bestelling

Alles ging makkelijk het kleding stuk was mooi en zat heerlijk

Site om te bestellen is makkelijk versturen super snel echt top ga hier vaker bestellen

Hele snelle en correcte service!!!

Super snelle service!

Mooie items en snelle levering.

Super snel verzonden

Snelle goede levering goede kwaliteit

Snelle goede levering .goede kwaliteit.valt wel klein .

Perfect!

Mooie kwaliteit,lekker warm en zacht,snelle bezorging.

Volgens verwachtingen

Alles volgens verwachting

goede webshop mooie kleding

erg tevreden met de aankoop!

Topppp

Het is gewoon een top merk en het zit ook heel lekker

De Rijn 8

5684PJ Best