Tevreden

Snelle levering top!

Excellent

Super fast delivery; quality of delivered goods is very good.

alles is prima

Super kwaliteit

Zit als gegoten!!!

Super blij met mijn Hoodie!

Via Instagram had ik een Captain Hoodie gewonnen, en de dag later al ontvangen. Super service, super hoodie, en super snel! Thanks!

Top spul

Goede kwaliteit zoon is erg tevreden

Fantastisch en trendy!!

Fantastische en trendy kleding. Mooie kwaliteit, snelle levering en bij vragen een snelle communicatie.

Geen tweede keer

Werd snel geleverd. De maten vallen ontzettend Klein. Ruim een week geleden retour gestuurd nog niets van de webshop vernomen en vragen al om een Review in te vullen..

goede service

op tijd ontvangen

Geweldige jas!

Mooie kwaliteit jas! Mijn zoontje is er erg blij mee.

Mooi product, super kwaliteit!

Snelle service, mooie kwaliteit en zeker een aanrader

Mooie kleren goede service

Altijd tevreden met mijn aankopen bij malelions Snelle levering en kan achteraf betalen

Super mooie trui gekocht, super fijne stof, snelle service. Geweldig

Super goed

Snelle levering.

Zit fakking lekker

Waaaaanzin

Mooie kleding, snelle en goede bezorging. Gewoon TOP!!!

Mooie kwaliteit kleding. Vooral de hoodies zitten PERFECT. De bezorging/levering was ook goed en snel. Hier ga ik zeker vaker bestellen!!

Trui door dpd nog niet ontvangen!

Ik heb de trui nog niet in huis! Door een laad fout is hij in Duitsland beland! Nu is hij weer onderweg naar Nederland en daarna hopelijk naar ons! Zelf gebeld naar dpd…. Hebben ons niet op de hoogte gebracht! Dat was jammer! Dus de fout ligt niet bij jullie! We hopen echt dat we hem nog krijgen aangezien hij wel betaald is!

Mooi merk, goede levering

Mooi merk, leuke jas besteld, snelle levering.

Super snel en netjes verzonden Een top pak

Super snelle levering

Snelle levering en super mooie fijne jeans.

Zit als gegoten

Een hele fijne site om te shoppen. Snel geleverd en goede kwaliteit.

Super goed!!

Ik had iets rond 8 uur besteld en hij was de volgende ochtend om half 10 al binnen super snel dus!!

Gelijk stuk

Pak was na een halve dag dragen helemaal gescheurd. Mocht hem terug sturen voor een ander maar dat kan dus blijkbaar weken duren. Daar baal ik van

De Rijn 8

5684PJ Best