Quincy

Ik ben zeer tevreden ik bestel graag nog meer van jullie kom altijd op tijd binnen zit altijd lekker alles is gewoon top deel het ook graag op mijn YouTube kanaal

Super geregeld, ook toen ik de klantenservice nodig had verliep dit soepel en snel.

Top site snelle levering en reacties en goede kwaliteit kleren perfect

Geweldig merk!

Het past iedereen goed. Goede levering. Goede kwaliteit. Ben blije man!

Top levering en zeer mooie kleding

Mooie kleding en top levering

Super merk

Ik vind jullie kleding echt super, toen ik de trui bestelde kreeg ik hem de zelfde dag nog binnen. Op het noemen dat ik hem uitpakte dacht ik wow. De kwaliteit is super en het zit perfect. Bedankt MALELIONS

Hele goede kleding en site

Mooie kleding goede kwaliteit en snel binnen vaak korting en goede prijs voor wat je krijgt!

Super goeie trainingspakken

De beste sport kleding dat er is

Goede service!

Al vaker bij dit bedrijf besteld en ik heb er nooit problemen bij gehad. De kwaliteit en de klantenservice is uitstekend en de bezorging is ook helemaal top.

Goed en voor herhaling vatbaar

Ik heb een goede ervaring met dit merk. Ook veel korting is altijd fijn:) .

Goede ervaring

Erg snelle service

snelle levering, goede service, en belangrijkste goede kwaliteit van kleding.

100% naar wens!

100% naar wens!

Mooie kwaliteit snelle levering

De trui die we hebben besteld is van mooie kwaliteit, heel netjes aangeleverd. Ook de levertijd is zoals beschreven. De maten kloppen precies. Tevreden.

Zeer tevreden over de snelheid van de bestelling

Top kwaliteit

Mijn ervaring is goed. Kleren zijn van goede kwaliteit. Alleen jammer dat je op de site huisnummer met toevoeging kan doorgeven. Alleen dat de toevoeging niet doorgegeven word aan de bezorgservice, waardoor het pakketje 2 deuren verder werd bezorgd terwijl ik thuis was. Verder dik tevreden

Top kwaliteit !

Heb een t shirt gekocht dat in de aanbieding was, heb dat expres gedaan omdat het merk erg duur is maar eenmaal gekocht ben ik er zeer tevreden over! Zou er ook heel graag een trui van willen.

Overzichtelijke gardarobe en snelle levering

Goede en overzichtelijke keuze van kwaliteits spullen

Prima product!

Een prima product en netjes geleverd.

Snelle levering, super kwaliteit

supersnelle levering op dezelfde dag, kwaliteit van het bestelde product boven verwachting!

Goed en netjes!!

Mooi en netjes!! Ziet er goed uit en ook een snelle levering. Niks op aan te merken.

netjes

keurig service