goed!

perfect

Luisteren naar je en doen wat je vraagt wel jammer dat het ruilen beetje lang duurt maar verder perfect

Fijne stof

Fijne stof op je huid, echter houdt het je niet erg warm in de winter

Snelle levering.

Goede kwaliteit, snelle levering,goede communicatie

Snelle levering & goede kwaliteit

Heel mooi pak (Track Suit) voor mijn zoon gekocht. Het pakketje werd snel geleverd. De kwaliteit is mooi. Blij mee!

super mooie kleren

Mijn zoon is er heel blij me

Fantastisch broek

Super snel en goede kwaliteit!

Netjes bezorgd zelfde avond! 9.00 smorgens besteld! Klantenservice altijd netjes en goed bereikbaar!

Hele snelle verzending

Prima kwaliteit, goed verpakt en een hele snelle verzending.

Gewoon goed

Meerdere positieve ervaringen met malelions, bestelsysteem is soepel en bij retourneren word er niet moeilijk gedaan. Gewoon goed.

Mooie kwaliteit en pasvorm

De truien zijn van mooie kwaliteit en blijven mooi. Fijne slanke pasvorm.

Goede levering, service, maar kwaliteit moet beter

Op zich een goede ervaring. 1 rits bleek direct kapot en dit bleek weer een veel gehoorde klacht. Waarom dan gewoon niet versturen tot dit is opgelost???

Top kwaliteit!

Super kleding, en snelle levering! Volgende bestelling staat al klaar in het winkelwagentje.

Goed geleverd en pruzies wat ik had verwacht

Hele goede en snelle service! Top kwaliteit

Kleding is van top kwaliteit . Hele goede en snelle service. Ik ben erg tevreden !

Gaaf!!

Mooie kleding. Mij werd (telefonisch) geadviseerd om voor mijn zoon van 12jr met lengte 1.62m geen 152 of 164 aan te schaffen maar eerder 176 of xxs of XS. Gekozen voor XS en valt goed, ietsje groter maar dan kan hij er even mee doen. Wat mij pas opviel met afrekenen, is dat de bedragen op de website èxclusief BTW zijn, dat was wel misleidend...

Top kwaliteit en super mooi

Het is echt super goed geregeld allemaal tot nu toe ik heb nog geen tips voor jullie top ga zo door

Alles prima in orde.

Prima ervaring met Malelions, gemakkelijk en toegankelijke site. Makkelijk bestellen en betalen, én snelle levering. Toppie dus!

Goede service met snelle bezorging

Goeie kwaliteit Goeie service Snelle bezorging

zeer goed

mijn ervaring is zeer goed!! hele mooie kwaliteit en super snelle levering.

Is goede kwaliteit

Super snel en mooie kleding

Nadat ik een bestelling had geplaatst was de bestelling al heel snel binnen. Onze zoon is er erg blij mee, super mooie kwaliteit en het zit heerlijk.

Snelle levering en goede kwaliteit

De Rijn 8

5684PJ Best