Bestelling gedaan online, en de vlgd dag al in huis!

Snel Volledig en naar wens

Snelle levering, goede kwaliteit

Snelle levering! Hoodie gekocht die ontzettend lekker zacht en warm is. Top!

Goed!

Prijs/kwaliteit is overdreven goed

Snelle levering en en correct bij retourneren

Snelle goede service

Alles was duidelijk en levering was heel snel. Verpakking ook goed zodat product niet kon beschadigen.

Mooie kwaliteit

Snel geleverd.

Super tevreden!

Onze jongens zijn dol op Maillions. Super mooie kleding en goede kwaliteit. Snelle levering en goede service.

goed kwaletit

ik ben echt tvreden

Goede service van Malelions!

Vanuit Malelions top service! Helaas dat het bij de bezorgdienst DPD niet goed ging, maar zelfs dit werd opgelost door Malelions!

Mooi

Jullie hebben er een vaste klant bij. Leuk shoppen vooral tijdens sale, kwaliteit van producten super. Bezorging verliep ook perfect, dank voor de goede service.

Echt onwijs goed

Onwijs goede handelingen met de par bezorging

Fijn product

Ik ben hartstikke tevreden over de kwaliteit van de jas die ik besteld en zeer snel ontvangen heb. Ik zal zeker vaker op de site shoppen.

Kleding past goed en zit lekker, de pet is makkelijk te verstellen en van goed materiaal!

Snelle levering zoals afspraak. Kleding goede kwaliteit en prijs... geen op of aanmerkingen

Leuk trainingspak, helaas niet de juiste maat maar ga zeker een maatje groter bestellen!

Goede leverling

Krijg altijd perfect een mail aan en pakje komt op afgesproken datum aan

Mooie hoodie van goede kwaliteit met een snelle levering!

Goede kwaliteit snelle levering

Goede kwaliteit snelle levering

Hele mooi shirts voor mijn zoontje gekocht, en waren binnen 12 uur al in huis.

Snelle services

Mooi en stoer merk!!!