Makkelijk te bestellen en snel in huis. Dik tevreden

Geweldige service

Hele snelle service werd volgende dag bezorgd en goede kwaliteit

Geweldig snelle levering

Snelle levering, volgende dag in huis. Paste perfect. Kortom goede service en goed merk.

Super service

Bestelling geplaatst echter door de bezorger ging de levering niet goed. Meerdere malen contact gehad met Malelions hierover. Alle keren netjes en goed geholpen en het probleem werd netjes opgelost. De gekochte jas was erg mooi.

Top Kwalitieit!

Top Kwaliteit en snelle levering.

Alle kleren die ik op deze website kocht zijn van zeer goeie kwaliteit en zitten ook heel lekker. En het wordt ook nog eens heel snel thuis geleverd, en dat is super!

Altijd tevreden

Ik vind het helemaal geweldig.

Goede service, snelle levering, top kwaliteit en mooie collectie. Zeker snel weer bestellen.

Goede kwaliteit en snelle levering!

gruwelijk

Snelle levering goede kwaliteit goede service goede verpakking

Pakket netjes oprijd bezorgt, goede kwaliteit en kloppende maten!

Super site,overzichtelijk, en snelle levering

Echt super, erge vriendelijke klantenservice !,snelle levering ! duidelijke retour instructies!(als dat al nodig is:) )

Het kan niet beter

De eerste keer kiezen we voor dit merk. Maat was goed, prima jas. De levering Supper snel. Toppie, Groetjes Van mijn kleinzoon die is er blij mee

Goede snelle service.

Ging allemaal erg snel, fijne kleding! Ik ben tevreden!

Mooie kwaliteit snelle levering. Top

Fijn door snelle levering

Super webshop

Zeer snelle levering

Mooie spullen snelle levering

's avonds voor 22 uur besteld andere dag 's avonds in huis. Kwalitatief erg mooie kleding. Aanrader om iets te kopen

Goede kwaliteit super prijs

Besteld, volgende werkdag ontvangen. Netjes verpakt! Niets op aan te merken

Heel fijn en goed ,een toppertje.

Vandaag besteld morgen in huis in een goede en fijne verpakking,onze kleindochter heel blij!

Super service , en snel bij huis

De Rijn 8

5684PJ Best