Snelle service Top kleding

Zit heerlijk en gaat lang mee. Top shirts en short

Mooie shirt

Goeie kwaliteit

Goeie kwaliteit kleding mooie kleding

Wij kopen regelmatig bij Malelions en ten alle tijden ontvangen we de juiste bestelling binnen een keurige levertijd zoals aangegeven.

Pas geleden heb ik een shirtje besteld wat helaas later niet meer op voorraad bleek te zijn. Het shirt werd niet geleverd, dus door een mailtje te sturen kwam ik hierachter. Vervolgens mocht ik wel een nieuw shirt van dezelfde prijs uitzoeken en werd die wel snel geleverd.

Goed kwaliteit kleren!

Ik ben heel blij mee met de kleren en het merk malelions! Goed kwaliteit kleren!☺️

Fijne service

Fijne service gehad via de telefoon!! Kleding past en zit lekker.

Prima , super kleding

Super fijne site met super snelle levering!

Prima en snelle service

Het shirt wat ik wilde stond op de site als voorradig, helaas was dat niet het geval. Heel jammer. Daarna ander shirt besteld, was snel in huis.

Goede kwaliteit en service

Na een fabrieksfoutje keurig opgelost door Malelions

Top kwaliteit en service

Helemaal volgens verwachting

Keurig op tijd geleverd. Ziet er prima uit. Jammere is dat de uitverkoop wel altijd snel weg is (mijn maat), waardoor je toch vaak de hoofdprijs betaalt. Verder top!

Top slippers

Lopen fijn zien er leuk uit en voelen stevig aan.

mooie kwaliteit kleding, supersnelle levering

toffe kleding van goede kwaliteit, maken hun beloftes waar. Bestelling werd binnen een dag geleverd, kleding ziet eruit zoals op de fotos. Mooie pasvorm, voor sportievelingen

Heel simpel en mooi

Goeie kwaliteit

Goei spul

Goede kwaliteit en snel bezorgd

Super kwaliteit

Goeie kwaliteit shirts/truien. Zeker het bestellen waard!

snel geleverd

snel geleverd en goede kwaliteit

Snelle en correcte levering

Besteld en volgende dag netjes binnen

Goede kleding

Super snelle levering

Snel in huis , mooie kleding

Top kleding

Kleding is van goed kwaliteit, altijd snel en netjes geleverd

De Rijn 8

5684PJ Best