alles wat ze zeggen op de site klopt

Alles wat ze vertellen op de site dus over de bezorging of korting alles klopt. Heel erg fijn dat de bezorging zo snel kan!

Goede service en snelle bezorging van een top kwaliteit spullen!!! Topppp

Goeie kwaliteit spullen en een snelle levering!! Verder tot nu toe weinig negatieve berichten wat ik kan melden want het is mij tot nu toe heel goed bevallen!!

Duidelijke website en snelle levering

Duidelijke website met een snelle levering. Leuke producten met goede kwaliteit.

Trui is mooi

De trui die ik binnen heb is mooi

T shirt besteld

Was precies wat ik verwachtte, goede kwaliteit

Snelle levering en super kwaliteit!

Super goede service

Super snelle service

Top merk

Mooie stijlvolle items voor een goede prijs. Top kwaliteit en fijn om te dragen

Goede kleding

Goede service maar veelste smalle maten

Goede service alles was snel geleverd alleen de maten vallen wel heel klein ik draag normaal 2xl en (Als) ik nog een shirt koop mag ik wel 4 of 6xl nemen zo klein valt het best wel jammer want het zijn mooie shirtjes

Fijne winkel

Makkelijke website. Mooie kleren

Super winkel

Snelle levering Duidelijke mails Perfect

Super service mooie kleding

Goeie website, snelle levering

Ik had wat bestelt op de website. Goeie wesite en snelle levering.

Ik heb een hwle goeie ervaring alles is duidelijk en goed aangegeven top bezig

Vanmorgen om 09:00 een set bestelt en vandaag nog binnen gekregen top service en snelle levering

Geweldige kleding

Altijd zeer snelle service, de pasvorm is perfect, en blijft mooi!

Erg prettig en een snelle levering

Het assortiment was uitgebreid en er was een heldere communicatie met daarin de informatie over de levering

Leuk merk, goede klantenservice. Zeker vaker bestellen hier!

Snel geleverd en past perfect

Top merk, past perfect

Top kwaliteid

snelle levering. gratis cap code werkt niet, maar werd na een belletje netjes opgelost. Wel jammer dat er weinig op voorraad lijkt te zijn, telkens alles uitverkocht.

Super snelle bezorging

Het is een super snelle bezorging en een hele fijne track en trace waarmee je kan zien waar je pakket is.

De Rijn 8

5684PJ Best