Mijn ervaring met malelions is erg goed

Nette en overzichtelijke website en de pasvorm van de kleding is na mijn mening perfect.

Snelle levering en top kwaliteit

Goed leuk merk

Goeie serves en mooie kwaliteit!

Ik kreeg een mail met hou ik mijn pakket kon volgen maar hij deed het niet en binnne een paar uur had ik al een mail terug en was mijn pakketje binnen

Snelle levering Goede kwaliteit

Werd keurig gebeld op mijn mobiel toen ik niet thuis was en mijn pakketje geleverd werd.

Snel, netjes geleverd

Makkelijk te bestellen op de site Snel geleverd En netjes bezorgd.

Top kwaliteit

Top kwaliteit shirts vooral als je traint Mooie pasvorm

Leuk

Goede Tshirts

Goede pasvorm. Stof blijft mooi. Alleen de nieuwste shirts is anders dan voorheen. Er blijven veel pluisjes en stof aan kleven. Lijkt wel beetje statisch. Maar hele goede kleding.

Mooie kleding, snel geleverd

Polo en T-shirt xs besteld. Mooie kwaliteit, tot merk

Mooie kwaliteit

Mooie, sportieve kleding, goede kwaliteit.

Snelle verzending, kwaliteit van kleding is erg mooi.

Toppie

Snelle levering.

Snelle service, super fijn!

Supersnel geleverd.

Vandaag bestellen = morgen in huis. Netjes verpakt.

Voor 10:00 uur bestelling geplaatst en nog dezelfde dag bezorgd.

Pakket binnen 12 uur bezorgd. Mooie kwaliteit kleding

Snelle levering en makkelijk te bestellen.

Mooie spullen

Kwaliteit en zit lekker!

Top kwaliteit kleding en goede communicatie met klanten

Snel en informatief

Snelle bezorging en goeie uitleg :)

Mooi merk

Trui met pet en bodywarmer besteld. Volgende dag geleverd echter de pet ontbrak. Een belletje later zonder in de wacht te staan was de pet alsnog onderweg en werd deze de volgende dag geleverd. Wat een vriendelijke mensen en goede service!

De Rijn 8

5684PJ Best