Goed. Ik heb een deel van mijn bestelling retour gedaan maar heb tot heden nog niks gehoord.. dat is wel wat minder.

Snelle levering en goede kwaliteit

Als ik wat bij Malelions bestel is het altijd snel geleverd en de kleding zit geweldig. De kwaliteit van de kleding is ook erg goed!

Uitstekende service

Hele strak design en comfortabel om te dragen

Strak design Comfortabel Goede kwaliteit

Altijd goed product, snel geleverd.. zeer tevreden

Fijne webshop en vriendelijke klantenservice

Klantenservice is netjes en vriendelijk

Onvoldoende geholpen

Ik had blijkbaar een muts vergeten aan te klikken. Ik kreeg steeds korte reacties (wel heel snel) terug wat mij helaas niet verder heeft geholpen. Ik ben er nu maar mee opgehouden want het lukt mij gewoon niet. Ik vond het jammer dat ik niet werd geholpen. Hierdoor loop ik een kleding stuk mis. Het pak is super, heel blij mee.

Geweldig!

Makkelijke site en snelle levering.

Mooie kwaliteit

En precies de maat en op tijd bezorgd.

Prima bedrijf en produkt

Snelle levering van de bestellingen. Mooie kwaliteit kleding. Retouren (indien nodig) worden goed verwerkt. Snel retour van je geld.

Fijne site om te bestellen. Mooie en goede kwaliteit kleding. Levering snel in huis en makkelijk te volgen.

Top producten

Top producten

SUPER !!!!

Supersnelle reacties en levering!!!! Goede kwaliteit en ruime keuze !! Perfecte pasvormen. Goede prijs/kwaliteit verhouding .

Mooie kwaliteit

Ruime keus, duidelijke pasvormen, mooie kwaliteit.

I orderder a M but got XL

Removed the thing on the jacket so i couldnt return. Im very dissapointed couldnt be worse and this is my second jacket the zips get also easy stuck

• Would you recommend us? No

Snel

Fijne jas , snel geleverd

Snelle levering Goede kwaliteit

Winterjas past perfect en echt heerlijk warm.. ben er dan ook meer dan blij mee

Kwaliteit goed

Binnen de afgesproken lever tijd binnen

Alles is naar wens

Terug gestuurd

Cargo broek gekocht in maat L bij het passen leek het wel maat S. Valt dus zeer klein uit. Helaas moeten terug sturen.

Ik hou van de merk malesions super merk goed kwaliteit

Eerste bestelling van niet goed. Terug gestuurd en gelijk omgeruild. Top

De Rijn 8

5684PJ Best