Mooie pakken snel bezorgd

Alles is duidelijk

Mooie spullen, snel geleverd

Mooie kleding, erg modern, sportieve uitstraling. Nadeel is wel dat het als sportkleding niet echt te gebruiken is, het is echt een modemerk. Ik zou het graag ook voor sporten willen gebruiken maar daarvoor is het niet ademend genoeg, iets te stug en teveel ritsjes etc. Maar nogmaals: het ziet er allemaal gelikt uit en ik word er jaren jonger van haha!

Een Topmerk

Altijd zeer tevreden over dit merk. Blijft ook mooi na het wassen.

Snelle levering goede qualiteit

Goede en snelle levering

Makkelijk de bestellen op de website en snelle levering. Mijn zoon is heel blij.

Positieve ervaring

Lekker zittende kleren en goede kwaliteit!

Twee shirts gekocht maat L. De ene zit precies goed maar de ander is te groot. Groot verschil in maat. Het is wel een fijn shirt en goede kwaliteit.

Mooi product,en snel geleverd

Aanbiedingen meestal maar beperkt in maten

Eerste levering ging mis door fout DPD.Met klanten service gebeld en snel geholpen Vogende dag bestelling in huis

Super snelle levering en top kwaliteit

De levering was er de volgende dag, en de kwaliteit is super. Ze hebben een hele mooie lijn voor de jeugd.

Super goede en snelle service

Altijd snel bezorgd. Website werkt goed. Leuke acties!

Betrouwbaar

Ik heb nog nooit iets bestelt op malelions maar toch lijkt het me een betrouwbaar site!

Snelle levering? Mooi product. Helaas zelf een maat te groot gekocht, dus snel een kleinere maat besteld. Goed geholpen bij de klantenservice

Super kwaliteit snelle levering !

Snelle levering , goeie kwaliteit !

Goede service, snelle levering

Wat een goede service en afwikkeling van de bestelling. Items waren mooi ingepakt.

Zeer goede ervaring mee, kids zijn zeer tevreden. Kleding zit lekker en valt goed op maat

Snelle verzending Mooie pakken

Snel geholpen

Er word snel gereageerd als je iets besteld

Goed te spreken over levering en producten

Ik ben zeer tevreden over het product. En snel thuis bezorgd!!

Alle maten op voorraad! Dezelfde dag of volgende dag bezorging! Goede pasvorm! To op alles!

Gord

Goede bezorging de communicatie kan wel beter

Snel en good

Word snel bezorgd en goed op de hoogte gehouden

De Rijn 8

5684PJ Best