Snelle levering goed product

Goede kwaliteit polo's

Netjes. Goed op tijd en mooie kwaliteit

Goede service en snelle levering

Snelleleverin

Top kwaliteit en goede service!

Snelle levering (20u ‘s avonds besteld volgende dag 11u ontvangen). Goede kwaliteit kleding. nieuwe bestelling is alweer onderweg ;)

Goeie kwaliteit en snel geleverd

Was snel en netjes geleverd en duidelijke communicatie via de mail

Geweldige service

Top kwaliteit

Goede kwaliteit

De kleding is van een goede kwaliteit. De levering duurde dit keer wel wat langer. Maar verder weer dik tevreden.

Bestelling snel in huis

De bestelde producten voldoen volledig aan de verwachting en zijn keurig netjes verpakt de dag na bestelling afgeleverd door de bezorgdienst.

Snelle en goede service

Mooi product. Snelle levering en goede verzendcondities

Fijne site snelle levering

Snelle levering. Goede service.

Zeer goede hulp

Mijn kortingscode werkte niet, kreeg medewerker Jordan aan de telefoon die mij zorgvuldig geholpen heeft. Top service

Heel goed geregeld en hele snelle levering. ziet er netje uit!

Heel goed geregeld en hele snelle levering. ziet er netje uit!

Geweldig en snel geleverd

Mijn zoon is helemaal fan hiervan helaas was de broek kapot aangekomen maar was snel weer opgelost Klantenservice reageert ook erg snel dus alles is vlot verlopen van bestelling tot levering en to oplossing fijn dat het allemaal snel en soepel verloopt

Lastig te bestellen

Met bestellen staat er bestellen als set en dan zou je iets krijgen maar dat wird niet aangevinkt. En je zou 10 procent bij 1e aankoop krijgen maar dat klopt ook niet

Super !

Snelle goeie service

Mooie producten!

En een snelle levering!

Het zit heel erg lekker

Het shirt zit heel erg lekker, het broekje is wel een beetje aan de korte kant maar dat hindert niet.

Super leuke outfits

Top product, service en support!

Snelle levering en goede kwaliteit

S'avonds besteld volgende dag geleverd. Kwaliteit is op het oog goed.

Goede kwaliteit en grote maten binnen een dag geleverd in België

Goede kwaliteit en grote maten binnen een dag geleverd in België

Goede service snelle levering

Alles zeer snel geleverd helaas waren de items te klein. Meteen antwoord op mijn mail over de wijze van retourneren. Hartstikke netjes complimenten

Super tevreden, nog nooit ergens mee gemaakt dat zo snel geleverd is, en mijn bestelde artikelen waren ook top in orde. Bestel snel weer. TOPPIE.

De Rijn 8

5684PJ Best