Goed!

Mooi setje . Kwaliteit goed . Verzenden ging ook goed. Snel geleverd en netjes verpakt !dus eigenlijk in één woord top!

Super sportbroeken

Ik heb een korte en een lange sportbroek besteld. Ik heb al lang gezocht naar een alternatief voor de tech shorts van Superdry. En die van jullie zijn super. Ik ga er zeker nog bijbestellen.

Mooie kleren goed stevig matriaal..alleen jammer dat veel maten zijn uitverkocht..anders had ik nog een setje gekocht

mooi en kwalitatief mooi zwemshort. Snel geleverd

Wel jammer dat de beloofde 10% korting bij aanmelding vd nieuwsbrief door te laat de code door te geven niet kon worden gerekend.

Super snelle verzending

Hele snelle verzending

Prima service, prima levering, prima product

Alles is geweldig, product, bezorg snelheid. Alleen een nadeel.... Ze zijn altijd uitverkocht!!!

Zeer goed service, niet tevreden over een short. Op maandag retour gestuurd en vrijdag alweer een nieuwe ontvangen. Top gedaan.

Is goeie!

Goede service krijg je! Maar ik vindt het alleen jammer dat je niet de maat van het model krijg te zien.

Jammer dat ik de mannenversie moet bestellen

Ik had een hoodie besteld in mijn maat. Alleen helaas valt het veels te lang bij vrouwen. De meeste grote maten hoodies voor een vrouw kan je het beste bestellen in de mannenversie.

Heel mooi van kwaliteit. Super snelle levering

Goede spullen

Goeie spullen snelle levering

Zeer snelle levering!

De levering is supersnel. Helaas hadden we het verkeerde broekje besteld, snel een nieuwe bestellen!

Goed geholpen

Product niet kunnen leveren toch nog goed geholpen. Goede zaak

Heb vaker besteld bij jullie nog nooit problemen gehad met de levering

Super site

Mooie kwaliteit

Leuke kleding kwaliteit is erg goed

Prachtig produkt

Mijn eerste shirt besteld van mijn eerst verdiende centen. Helaas te klein; dus ga ik deze nu ruilen. Had achteraf nog graag een cap erbij gewild maar moet nu weer de verzendkosten betalen. Die zouden voor mij een heel eind vervallen als ik 10% korting krijg. Kan ik dadelijk trots ook in Malelions lopen.

Mooie en kwalitatief goede kleding met een snelle levering service.

Hele snelle levering. Mooie kleding. Hele goede kwaliteit.

Mooi merk

Mijn zoon wil alleen nog maar malelions aan.

Goede kwaliteit voor een prachtig product

Onze pubers zijn dol op de artikelen van Malelions. Prijs is vergelijkbaar met andere bekende merken, maar kwaliteit vind ik een stuk beter. Zelfs na tig wasbeurten (onze jongens leven in hun hoodies), nog prachtig mooi. Nu zomershirts besteld, ben benieuwd wat hiervan de kwaliteit is, maar ik ga er ook van uit dat deze top is!

Goede service, alleen de setjes op de site (shirt,broek en petje) mogen wat duidelijker eropstaan ivm het toevoegen van de winkelwagen.

Snelle en goede levering.

Zeer tevreden over de geleverde kleding en tevens snel en netjes bezorgd Tevreden klant.

Veel producten uitverkocht

Ik wou iets bestellen en zag dat er veel producten die ik wou halen al uitverkocht waren heb een week gewacht en waren nog niet bijgevuld

Snelle service, mooie kwaliteit en veel keuze. Zeker een aanrader!

De Rijn 8

5684PJ Best