Snel en Makkelijk

Bestellen was heel simpel en heel overzichtelijk op de site, en krijg het meteen de volgende dag binnen. Qua kwaliteit weet ik van vrienden dat dit echt goede kleren zijn dus twijfel er niet aan dat ik ook goede dingen binnenkrijg, word alleen terugsturen als ik het niet pas.

Altijd netjes en op tijd geleverd.

Als je wilt is het de zelfde dag nog in huis, hoe fijn is dat!

Hele snelle levering

Dag erna al binnen

Mooi design, kwaliteit verieert.

Altijd blij met de kleren die ik hier bestel alleen van sommige artikelen laat de bedrukking bijvoorbeeld al los en bij een zwembroek die ik gekocht heb is de kleur helemaal vervaagd na een keer zwemmen in chloorwater. Verder ben ik dik tevreden.

Super geholpen bij de klantenservice! Producten zijn TOP!!

In een woord GEWELDIG!!

uitstekend

Mooie kleding met Uitstekende kwaliteit

Mooie kleding, snelle levering

Mooie kleding, snelle levering

Super mooie kleding

Snelle levering en goede service

Super goed

Goede service, goede klantenservice, vriendelijke mensen

Goede en snelle service

Alles is snel geleverd en het is top kleding can zwembroeken tot truien alles top kwaliteit.

Snel

Goede en duidelijke afhandeling

Snelle service en goeie kleding

Een goed en betrouwbare site. Levering komt ook snel dat is altijd wel fijn en leuke aanbiedingen.

Was er heel snel!

Malelions artikel was prima

Het bestelde artikel was prima alleen de bezorging was wat minder. Zou in eerste instantie op zaterdag worden afgeleverd als verjaatdagskado maar dat werd maandag ..

Goede levering en mooie kwaliteit artikelen

Ben uiterst tevreden, heb er al een paar keer besteld en nooit problemen gehad

Ziet er goed uit en er was een hele snelle levering

Niks op aan te merken alles altijd top zoals het hoort

Goeie kwaliteit, snel geleverd, retour/ruilen altijd top geregeld

leuk

supersnelle levering

Fantastische kwaliteit

Fantastische kwaliteit kleding.

Goede kwaliteit en hele goede service

Snelle levering mooie kleding

top