Snelle levering.

Mooi op tijd. Je wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer de levering komt ed. Het was netjes verpakt. Keurig afgeleverd. En mijn zoon was erg blij met zijn nieuwe kleding. Mooie kleuren en goede kwaliteit. Dankjewel. Groetjes Yvonne Hilbink.

Erg tevreden

Super service en hele snelle levering, aanrader !!

Super!!

Ik heb voor mijn zoontje en man een set besteld, super snel Geleverd!!

Kwaliteit

Mooie kleren en goeie stof past ook allemaal super goed op elkaar

Kwalitatieve kleding, snelle bezorging !!

Zoals hierboven beschreven. Zou niet weten wat anders of beter kan....

Prachtige kwaliteit kleding

Mooie kleding en een prima snelle service

Mooie kleding voor mijn zoon. Maten vallen iets kleiner dan normaal, dus bestel altijd een maatje groter. Goede kwaliteit kleding, blijft mooi. Leuk dat je regelmatig een gratis pet en/of slippers erbij krijgt.

Mooie spullen, goeie kwaliteit en top service.

Alles keurig in orde en kleding is echt top.

Topkwaliteit!

Super ervaring

Goede bezorging, fijne kwaliteit.

Mooie shirts en goede levering

Blij met mijn aankoop

De fitting is altijd goed, zeker voor een echte sporter. Hier en daar het design en/of kraag maar naar verloop misschien nog een beetje aangepast worden. Voorderest top merk. Hier bestel ik sowiso meer.

Service is goed

Kleren zijn van goede kwaliteit

Helemaal geweldig

Snelle levering. Top kwaliteit

Overzichtelijk site en leuke collecties

Zoals het onderwerp overzichtelijke site en leuke collecties.

Snelle levering...mooie kleding

Ik heb veel bestelt bij malelions en het was bijna allemaal goed

Heel goede kwaliteit

Mooie shirtjes en snelle levering!

Mooie shirtjes en snelle levering!

mooie kwaliteit

Super mooie kleur

Geweldig!

Fijne kleding, kwaliteit kleding, precies zoals verwacht!

Goede en snelle service

Goeie kwaliteit en service!

Goeie service en hele mooie kwaliteit! Mijn vriend is blij met zijn cadeau, dus goeie keus!

Snelle levering, duidelijke opvolging van je bestelling en zeer mooie en aangename kledij om te dragen.

De Rijn 8

5684PJ Best