Super goed

Mijn ervaring is goed

Fijne kleding

Het zit heel fijn die kleding

Goede servis

Goeie en mooie kleren

Hele snelle en goeie service

Waar je tevreden over bent, blijf je terugkomen

Al meermaals bestellingen geplaatst. Snelle levering en oh wat zijn we blij met onze kleding. Mooie kwaliteit voor een mooie prijs.

Super leuk merk voor jongens wat erg mooi blijft !

Gewoon goeie kwaliteit een zeer tevreden

Ik raad het iedereen aan

Zeer tevreden met het pak. Alleen het bestellen met cadeabon is wel een dingetje. Jammer dat je maar 50,00 fashioncheque kan gebruiken. En dat dat niet echt duidelijk aangegeven is. Verder tevreden over hoe het verpakt was.

Al meerdere keren in 1 week besteld

Super fijne en dikke jas!

Goede kwaliteit

Mooie kwaliteit joggingpak

Snel bezorgd en prima kwaliteit

Pakketje was snel bezorgd, zoon lief was helemaal tevreden met zijn nieuwe pak.

Top!!

Goed kwaliteit kleding! Fijn dat het de zelfde dag nog geleverd kan worden.

Prima maar retour ruiling terug ontvangen duurt echt te lang

dan veef je aan dingen te willen ruilen en dan kan je eerst twee weken wachten voordat je iets in ontvangst kan nemen

Superrr

Top kleding goede service

Top ervaring

Snel geregeld! Netjes

Nette en snelle verzending.

De site is mooi overzichtelijk,

Mooie jas

Jas was heel mooi, alleen valt het klein . Nu een grotere besteld

Goede kwaliteit, zeer snelle service, maten kloppen, heel blij mee

De levering was erg snel. Was nog even benieuwd of de maten wel kloppen. Soms valt het anders uit dan verwacht maar nu was het helemaal goed. De stof is van goede kwaliteit en zit erg lekker. Ben heel blij met mijn pak.

Precies zoals verwacht

Levering was snel en de jas zit perfect

Goeje dress van jullie gehad

Ahah

Prachtig pak! Staat super, erg blij mee!

Mooie fit! Trui wel maat groter dan normaal maar zit echt prachtig! Stof draagt lekker. Fijn pak.

Gewoon goed

Snel geleverd en goede kwaliteit

De Rijn 8

5684PJ Best