Goede kwaliteit, mooi op maat!

Maat past goed en kwaliteit van het materiaal is stevig en duurzaam. Daar gaat onze zoon veel plezier van hebben!

Heel goed geweldige service.

Goede ervaring.

Hele goede service Producten zijn de volgende dag al binnen

Geweldige kleding om te dragen om mee gezien te worden

Ben blij

Ben blij met de kleding en de bezorging

Stijlvolle kleding met oog voor detail,ook voor wat oudere leeuwen.

Snelle levering en een klantenservice die begrijpt wat het woord service betekent. Dikke 10!

De kleding zit als gegoten. Prijs/ kwaliteit is goed. Levering verloopt netjes.

Goede service en snelle levering

Ik was vergeten een kortingscode toe te voegen voor de gratis slippers.. gebeld met de klantenservice en snel en goed opgelost! Ga er zeker weer snel bestellen.

Goede kwaliteit voor lage prijzen!

Als je mooie goedkope kleding wilt raad ik iedereen aan om hier te bestellen!

zeer goed

zeer goed snelle levering

Tevreden

De kleding is netjes verpakt en netjes verzonden. Alleen voor 10uur besteld vandaag nog in huis klopt niet helemaal. Ik had de bestelling om 08.36 uur besteld en een dag later om 20.00 uur in huis. Ook kreeg ik een track en trace code gelinkt aan DPD, echter kwam dit niet overeen. Maar na het sturen van een mail kreeg ik binnen een aantal uur netjes een mail terug dat het pakketje via trunkrs verzonden was. Deze code klopte inderdaad. het is pakketje netjes geleverd, netjes verzonden. Wij zijn tevreden!!

Mijn lievelingsmerk geworden en dat blijft het

Prima service!

Voor het eerst kleding besteld. Mijn zoon is super blij met het shirt, short en slippers.

Zeer mooi kleding

Snelle levering en mooie kleding

Goed geholpen

Super mooie kleding van het merk malelions alleen als je een flinkere man ben zal ik een maat groter nemen van shirts Maar verder

Heel erg goed

Ik ben echt heel blij met mijn Trainingspak. Best afgeprijsd.

Goede kwaliteit producten snelle levering

Snelle levering, mooie producten voor een goede prijs.

Vind het gewoon een mooi merk

Goede kwaliteit, unieke designs!

Ik ben zeer tevreden over de producten en service van Malelions. De leverbetrouwbaarheid is uitstekend.

Super kwaliteit!

Alle kleding is mooi afgewerkt, en zit heel lekker.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Erg mooie maar vooral ook goede kwaliteit kleding met een erg snelle levering.

Snel geleverd en goede kwaliteit

De kleding is van goede kwaliteit en was snel geleverd.

Geweldige pasvorm en kwaliteit

Je betaalt gemiddeld genomen iets meer voor de kleding van Malelions dan ergens anders, maar de pasvorm en kwaliteit is echt uitstekend. De kleding zit altijd perfect en de kwaliteit is van erg hoog niveau. Zeker een aanrader om (meer) kleding bij te bestellen!

De Rijn 8

5684PJ Best