Goede kwaliteit, t-shirts kreuken niet na wasbeurt.

Snelle en goede service

Mooie kleding en zeer snelle levering

Top Service en Kwaliteit!!

Ik ben pas geleden begonnen met het dragen van de Malelions kledinglijn.. ik vind het echt top!! Goede pasvorm, goede kwaliteit!

Helemaal perfect

Het merk is gewoon helemaal top! En de service is echt perfect niks op aan te merken!

Super service

Pak van onze zoon was niet na wens, na 2x wassen uit vorm en iets lichter geworden (zwart). Mocht pak terug sturen voor beoordelen van het pak, zonder problemen mochten we een ander pak uitzoeken. Beetje sceptisch dat het weer zou gebeuren, link gestuurd gekregen van een ander soort pak (andere stof). Pak was 2x zo duur, zonder iets te vragen werd meteen gezegd dat ze de extra kosten voor hun rekening pakken. We zijn jullie dankbaar, top ga zo door! Groeten familie Laumann.

Prima service, heel vriendelijk en meedenkend

Onze ervaring is geweldig. Ik had problemen met een reclame die we gemist hadden. Maar malelions heeft het perfect opgelost. Top bedrijf. Staan voor hun klanten.!

Snelle levering en goede service

Topp!!

De kwalitieit van de kleding is echt superr

Slechte ervaring

Op dinsdag een shirt besteld, op zaterdag nog steeds niet binnen. Vervolgens contact opgenomen. Shirt komt maandag pas.. slechte zaak, niet oplossingsgericht

Tracksuit was na 1 wasbeurt bij de knieën versleten en broeknaad liet los! Direct gemaild met de klantenservice , kreeg een nieuwe opgestuurd kosteloos! Top service

Ben zeer tevreden over de kwaliteit van de kleding!!

Super kwaliteit kleding met een mooi design. Echt een aanrader! Ze weten elke keer opnieuw fantastische kleding te ontwerpen. Ik ben vaste klant geworden!!!

Goede service, en de kwaliteit is ook uitstekend. De bezorging is ook goed geregeld.

Goede en snelle service ! Zeer tevreden.

Snelle reactie, vriendelijk te woord gestaan door de werknemers! Zal hier zeker nog vaker bestellen !

Goede service, top kwaliteit

Goede service pet vergeten bij bestelling werd gelijk nagestuurd

Heel er tevreden!

Juiste maat. Precies hetzelfde als de foto’s!

Perfecte sportkleding

De kleding zit als gegoten en de kwaliteit van de kleding is super

Snelle afhandeling

Super goede service!

Sochtends besteld en om half 8 ‘s avonds in huis. Via whatsapp erg goede service! Ook qua retour een super goed proces.

Super klantvriendelijk en meedenkend

Super service

Snelle levering en super service.

Top service! Zeer behulpzaam geweest!

Ik ben zeer goed geholpen nadat ik ergens niet goed aan uit kwam. Super mooi pak, me zoon super blij!

Top service en kwaliteit kleding!

De kleding bevat goede kwaliteit. Leuk design en een heel divers aanbod in kleding. Bij vragen werd ik vrij snel geholpen. Uitstekend!

De Rijn 8

5684PJ Best