Prachtige kleding

Goede kwaliteit, mooie pasvorm.

Fijne kleding

Goed aanbod, alle maten beschikbaar, alleen in mijn geval was het niet voor 21.00 uur besteld is morgen in huis. Verder top!

Prima levering

Levering kwam optijd en is precies zoals verwacht.

Snelle levering, goede service

Bestelling snel geleverd, blij met de aankopen. Gift per ongeluk niet meegestuurd, maar na contact meteen nagestuurd en volgende dag in huis. Zeer tevreden!

super ervaring

kleding en petjes altijd super,mijn partner en ik kopen vaker bij jullie

Snel en kwaliteit

Wilde een pak bestellen maar dat was uitverkocht kreeg later een melding toen het weer op voorraad was en na bestelling binnen 1 dag binnen . Helemaal top!

Goed!

Niet alleen het pakket was mega snel binnen, maar de kleren waren van zeer goede kwaliteit en zien er netjes uit. Net zoals op de fotos

Snelle en goede service

Snelle levering Overzichtelijke website Mooie en stoere kleding voor onze puber zoon

Heerlijk trainingspak voor dames!

Niet gedacht dat de binnenkant zo zacht zou zijn, alsof je een dekentje omslaat ☺️

Super snelle levering top kwaliteit top service

Fijn

Goed product

Fijne website

Fijne en duidelijke website. Snelle levering. Dus helemaal top...

Snel geleverd, prima aanbieding

Kwaliteit waardig!

Kwaliteit van het pak is super goed. Lekker zacht en lekker warm. Ik ben er erg blij mee.

Super kwaliteit. Valt lekker lang en maat past

Mooie kleding. Super kwaliteit

Snelle levering. Maat is goed! Mooi merk.

Goede kwaliteit

Zitheerlink

Snel binnen en makkelijk besteld!

Goeie kwaliteit en een enorm snelle levering.

Heb op vrijdag besteld en was op zaterdag ochtend al binnen, enorm snelle levering en super goeie kwaliteit

Top kwaliteit

Website enorm makkelijk en overzichtelijk. Bestelling snel binnen! Enorm goede kwaliteit!

Top kleding

Kleding zit fantastisch en snelle levering meer moet het voor mij niet zijn.

Mooi product, snel geleverd

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. Ook mooie dingen niet te druk qua print maar wel stoer voor een jongen. Alleen valt het merk klein uit.

Snel geleverd. Top product. Viel wel kleiner dan gedacht!

Goeie webshop waar je veel en leuke dingen kan bestellen

De Rijn 8

5684PJ Best